Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

JERSS Biciklikosár Kisállatoknak

A bicikliskosár egy kisállatok számára kialakított praktikus eszköz. Biztonságos és kényelmes utazást biztosít kedvenceinknek. Rögzítő hevederekkel és szellőző résszel ellátva ideális választás a kisállatok szállításához biciklin.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.04.24
Részletek

Termékleírás:

Márka: JERSS

Méret: 35 x 29 x 9 cm

Szín: Fekete

Könnyű összeszerelés Gyors ki- és beszerelés. Nagyon könnyen használható és kényelmes környezetet biztosít.
Összehajtható A  belső és külső zsebek kis tárgyak tárolására szolgálnak, könnyűek, és összecsukhatók, hogy megvédjék a tárgyakat.
A széles körben használt 8 kormánycsatlakozó alkalmassá teszi a legtöbb kerékpárhoz. Alkalmas háziállat biciklin történő szállításához, valamint bevásárláshoz, kempingezéshez, élelmiszervásárláshoz, ingázáshoz stb.
Biztonságos kisállata számára Biztosíthatja kedvence biztonságát, így dönthet úgy, hogy kedvencét könnyen ki- és behúzza.
Kényelmes autós tárolókosár az utazáshoz is, Az autós tárolókosár egy praktikus eszköz az autótulajdonosok számára, extra tárhelyet biztosít, így könnyen tárolhat, például esernyőket, kézikönyveket, kis szerszámokat stb. Legyen szó nagy távolságról, hoszabb utazásról vagy napi ingázásról, ez az autótároló kosár kényelmesebbé és gondtalanabbá teheti utazását.

Egyszerűen és gyorsan feltelepíthető, könnyű használni. Összecsukható és zsebekkel ellátott a tárgyak számára. Alkalmas szinte minden kerékpárhoz a 8 kormánycsatlakozónak köszönhetően. Biztonságot nyújt kisállatunknak, és autóban extra tárolóteret biztosít, ezáltal kényelmesebbé téve az utazást.

Adatok
gtin:
X001JNC4JZ
google_product_category:
495567
id:
81
Szín:
Cikkszám:
X001JNC4JZ
Tömeg:
1 kg/db