Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Forroby Hexagon Alakú Játszókeret 68 x 78 x 140 cm (Kék)

Ez a kék színű hexagon alakú babajátszókeret tökéletes választás a kisgyermekek biztonságos szórakoztatásához 0-4 éves korig. A hat oldalú kialakítás sokféle játék és tevékenység elhelyezését teszi lehetővé, így fejlesztve a gyermek kreativitását és motoros készségeit. A stabil szerkezet és a könnyen tisztítható anyagok gondoskodnak a tartósságról és a higiéniai szempontokról.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

Hatszögletű kialakítás, stabil és biztonságos: a gyerekjáróka figyelembe veszi a baba biztonságát. A sokszögű stabilitás elvét alkalmazzuk, hogy ezt a többoldalú kerítést stabilabbá tegyük, mint a hagyományos kerítést.
Másodpercek alatt összehajtható, könnyen hordozható: használaton kívül gyorsan összecsukható, nem foglal helyet, kényelmesen bevihető a csomagtartóba és az autó belsejébe.
Vastag acélcső kialakítás:  a baba nem tud átmenni, nem esik le; a vastag acélcső kialakítás teljesen megakadályozza, hogy a baba a kerítésnek ütközzön játék közben.
Tökéletes részletek, biztosítsa babája biztonságát: Titkosított rugalmas hálós kialakítás a fülledt hőség elkerülése érdekében, az anya bármikor megfigyelheti a baba mozgását; szegecs dizájn, megvastagított ütközésgátló pamut szegecsekkel rögzített acélcső csatlakozásokkal, biztonságosabb.
Kihajtott méret: 68 x 78 x 140 cm
Szín: Kék
A baba játéka elhelyezhető, a baba játszhat benne és az anyuka vigyázhat a gyerekre a házimunka során. Helyezzen szőnyeget,  vagy más puha tárgyat a kerítés aljára, mielőtt a baba játszani kezd. A baba melegebbnek, puhábbnak és biztonságosabbnak fogja érezni magát játék közben.


Adatok
gtin:
X001ICPUX9
Szín:
Cikkszám:
X001ICPUX9
Tömeg:
1 kg/db