Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

KOMIRO Termosztátos Zuhanyszett (Króm)

KOMIRO Termosztátos zuhanyszett -- zuhanyrendszer, zuhanyoszloppal érkezik, melyben található egy 30 x 30 cm-es zuhanyfej és zuhanyilleszték. A réz alapú termosztatikus szelep a fürdőszobához készült, hogy biztosítsa a tökéletes zuhanyzás élményét.

Szín: Króm

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Várhatóan nálad
2024.07.17
Részletek

Magas Minőségű Anyag: A zuhanycsap 59# finomított rézből készült, felülete krómozott és polírozott. Tartós, korrózióálló, kopásálló, nagyon megbízható és hosszú élettartamú. Nagy zuhanyfej: 30 x 30 cm. Kézizuhany mérete: 12 x 23.5 cm

Ideális Vízhőmérséklet: A zuhanycsap termosztáttal van felszerelve, melynek termostatikus szelepe magában foglal egy hőmérsékletzáró gombot, amellyel 38°C vagy más ideális hőmérsékletet lehet beállítani egy gombnyomással. Biztonságos rögzítés, tökéletes és kényelmes fürdőzési élményt nyújt.

Rugalmas Váltás: A zuhanyrendszer négyféle vízsugár módot tartalmaz: permetezés, masszázs, vízesés, esőzés ami egyedi zuhanyzési élményt biztosít. Egyszerű használat, csak nyomja meg a gombot, és váltson vízkifolyás módot igényeinek megfelelően.

Könnyen Tisztítható: A krómozott és magas fényű felületű esőzuhany könnyen karbantartható, csak egy puha pamutkendővel törölje át, hogy újra ragyogó legyen. A mészkőlerakódások kialakulását megakadályozó szilikon fúvókát könnyedén eltávolíthatja.

Könnyen Állítható: A zuhanyrúd magassága szabadon állítható. Az állítható magasság 63 cm-től 122 cm-ig terjed, alkalmas többféle magasságú emberek számára. A kézizuhany tartója a gombok csúsztatásával állítható, ami kényelmes használatot tesz lehetővé. A zuhanyfej és a kézizuhany magassága is szabadon állítható.

MEGJEGYZÉS: A csapnál a bal oldalon található a melegvíz, a jobb oldalon pedig a hidegvíz cső.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adatok
gtin:
X001FWNB6Z
google_product_category:
647638
id:
348
Cikkszám:
X001FWNB6Z
Tömeg:
1 kg/db