Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

BUBOS Hangszigetelő Panelek 12 db

A fekete hangszigetelő panelkészlet ideális megoldás zajcsökkentéshez és hangszigeteléshez. A 12 darab panel könnyen telepíthető, és fekete színével elegáns megjelenést kölcsönöz a helyiségnek. A hangelnyelő anyagok hatékonyan csökkentik a zajt és javítják a hangminőséget, így ideálisak stúdiókhoz, otthoni mozikhoz vagy zajos helyiségekhez. A panelek strapabíróak és könnyen tisztíthatók, így hosszú távon is megőrzik hatékonyságukat, és kellemes környezetet teremtenek.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.07.17
Raktáron: 135 db
Részletek

Termékleírás:

Termékünk tömörített és vákuumzárral van lezárva. Szállítás miatt deformálódhat. Csak ki kell mosni és szárítani, hogy visszatérjen eredeti állapotába. Ha aggódik a termék torzulása miatt, ne vásárolja meg ezt a terméket.
Jellemzők: - Puha, pormentes szivacs; - Stúdiókhoz és KTV-hez stb. alkalmas 
A termék alkalmazási elve: Használja a nyitott povermelho szerkezetet hangelnyelő képességének növelésére és belső porozitásának optimalizálására vermelhouce a beltéri visszavert hang interferenciája és visszhangja javítja a hang tisztaságát állítsa be a beltéri hangteret és visszhangot, és tegye kellemessé a hangot a fülnek.
Anyaga: szivacs
Mérete: 300x300x25mm
Mennyiség: 12 db
Alkalmazható: Lakásdekorációs fal, amelyet széles körben használnak hangstúdiókban, audiovizuális helyiségekben, zongora szobákban dobszobákban horgonyszobákban házimozikban, KTV hangszigetelt helyiségekben konferenciatermekben, műsorszóró helyiségekben, színházakban stb. 
A csomag tartalma: 12 x akusztikus hab

Adatok
gtin:
X001DEUPAF
google_product_category:
647638
id:
280
Szín:
Cikkszám:
X001DEUPAF
Tömeg:
1 kg/db