Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Egykezes és rugós szorító szett 4-4db

Egykezes és rugós szorító szett -- Négy darab egykezes szorítóval és négy darab rugós szorítóval rendelkezik, amelyek gyors kioldási mechanizmussal, csavarkinyomóval, fa lapok rögzítésére szolgálnak. Mindegyik mérete 4 hüvelyk/4 hüvelyk.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Várhatóan nálad
2024.07.16
Részletek

Kiváló minőségű anyag: A csavarkinyomók és a gyorskioldású szorítók magas minőségű műanyagból és szénacélból készülnek, hőkezelt, erősített acél szerkezettel, amely megakadályozza a rudak hajlását, és kiváló tartósságot biztosít.

Ergonomikus fogantyú: Az egykezes szorító készlet ergonomikus fogantyúval rendelkezik, mely sima, vastag széllel és éles szélek nélkül kényelmes fogást nyújt. A ragasztószorító puha állkapcsokkal rendelkezik, amelyek szorosan tartanak anélkül, hogy megsértenék vagy megkarcolnák a felületeket.

Gyors kioldás: A fa lemezszorító gyorsan és pontosan rögzíti az alkatrészeket, a kioldógombos kialakítás könnyű egykezes használatot tesz lehetővé, egy csúsztatható kar pedig rögzített állapotban tartja a fát, amely akár rázórúddá is alakítható.

Könnyen használható: A gyorskioldású szorítók könnyen használhatók. A kioldógombos kialakítás egyszerű és egykezes működtetést tesz lehetővé. Csak meg kell nyomni a csúsztatógombot az állkapocs kioldásához, majd meg kell nyomni a kioldógombot az aktuálisan szükséges távolság eléréséhez.

Amit kap: Ez a csomag tartalmaz 4 db 4 hüvelykes csavarkinyomót és 4 db rugós szorítót, amelyek elegendőek a mindennapi használatra. A faipari szorítók jó eszközök gyors faipari munkákhoz, kézi munkához, kézműves alkotásokhoz és sok más feladathoz is.

Adatok
gtin:
X001APBDFN
google_product_category:
664620
id:
453
Cikkszám:
X001APBDFN
Tömeg:
1 kg/db