Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Kisállat Játszóház

A kisállat játszóház egy olyan teret kínál, ahol házi kedvenceink kikapcsolódhatnak és szórakozhatnak. Egy kisállat játszóház ideális hely, ahol a háziállatok testi és szellemi szükségletei is kielégítésre kerülnek, miközben tulajdonosaik nyugodtan tudnak dolgozni vagy szünetet tartani.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.06.18
Raktáron: 9 db
Részletek

Termékleírás:

Cipzáros felső burkolat kialakítása: A kisállat játszóház cipzáras felső huzattal rendelkezik, amely hatékonyan akadályozza meg a kis állatok kiugrását a kifutóból, így a kistestű állatok korlátozott területen mozoghatnak, elkerülve kedvenceik elvesztését. Lehetőség van egy interaktív terület gyors létrehozására is a gazdi és a kisállat között.
Átlátszó és lélegző: az összecsukható sátrat a háziállatok számára hálós szövet veszi körül a tetején és felett. A házi kedvenc bármikor jól megfigyelhető, a gyerekek és házi kedvencek biztonságosan közeli kapcsolatba hozhatók egymással. A szellőző kerítés hatékonyan eltávolítja a szagokat és gyorsan szárad.
Hordozható és automatikusan nyitható: Az automatikus felugró kialakításnak köszönhetően nincs szükség bonyolult varratokra, az integrált pop-up keret pedig gyorsan kinyitható. Használaton kívül a kijelző képének megfelelően összehajtható és cipzáras zsebbe tehető.
Kiváló minőségű anyagok: A kisállat jétszóhéz környezetbarát és tartós poliészter anyagból készült, mely ártalmatlan a babákra és házi kedvencekre. Nem szívja fel a vizet. A vízfoltok finom törléssel eltávolíthatók. Könnyen tisztítható, ha piszkos, és gyorsan szárítható. Nagy szilárdságú tároló acél tartó, erős és tartós, hosszú ideig használható.
Alkalmazási területek: Összecsukható állatjátszóház 100 cm x 38 cm méretű, kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas, elsősorban kistestű háziállatok, mint cica, kölyökkutya, hörcsög, csincsilla, tengerimalac, sündisznó, futóegér, görény, mókus, nyulak, hüllők vagy más kis állatok számára.

Emlékeztető: Tartsa távol a gyerekektől és az arcától, amikor kinyitja a járókát.

 

Adatok
gtin:
X00198KHMB
google_product_category:
495567
id:
84
Cikkszám:
X00198KHMB
Tömeg:
1 kg/db