Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

ANYINGKAI Lufi tartó 4 db

ANYINGKAI Lufi Tartó -- 4 darabos készlet, állítható világítású lufi tartó állvány, környezetvédelmi anyagból, újrahasznosítható.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Várhatóan nálad
2024.07.16
Raktáron: 5 db
Részletek

Kiváló Minőség: Strapabíró műanyagból készült, újrahasznosítható. A különálló poharakkal ellátott lufi díszek könnyedén tartanak több lufit együtt. Az átlátszó lufi pálcák, poharak és az alja elegánsabbá teszik a lufi tartó készletet. A kapocsokkal ellátott lufik tökéletesen illeszkednek minden színű és alakú lufihoz. (Környezetvédelmi anyag)

Tökéletes Kombináció: A termék tartalmazza: 1 talapzat, 3 db AA elem (nem tartozék), 1 nagy tartó, 6 kis tartó, 1 hosszú vastag cső, 3 hosszú vékony cső, 3 rövid vékony cső, 4 csatlakozó

Egyedi Design: Adj egy pluszt a terveidhez. Alakítsd át az átlagos lufikat rendkívüli alkotásokká. Csak néhány percet vesz igénybe a pontok felhelyezése. Ez egy szórakoztató projekt szülőknek és gyerekeknek, amit a gyermeked mindig emlékezetesnek fog tartani.

Széles Felhasználási Kör: A lufi tartó tökéletes bármilyen alkalomra - tökéletesek a születésnapi bulidhoz, esküvői dekorációhoz, babaváróhoz, otthoni dekorációhoz, karácsonyhoz, Halloweenhez és más ünnepekhez, valamint fotózási háttérnek is.

Adatok
gtin:
X0018CIV6R
google_product_category:
664620
id:
437
Cikkszám:
X0018CIV6R
Tömeg:
1 kg/db