Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

AmazeFan Vezetéknélküli Kézi Szuperszívású Porszívó (Szürke)

AmazeFan vezetéknélküli hordozható, kézi, szuperszívású, alacsony zajszintű, porszívó autók belső tisztításához.

Szín: Szürke

Méret: 5x21 cm

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Raktáron: 110 db
Részletek

Ez a vezetékes kézi porszívó erős szívóerővel rendelkezik, amely hatékonyan felszívja a hajat, a füstölgő hamut és a hasonló koszt is, így tisztán tarthatja autóját.

Ez nem csak egy nagy teljesítményű vezeték nélküli porszívó, hanem egy tisztább fúvó is. A tisztító egyik oldala felszívja a port, a másik oldala pedig kifújja a port, így segít megtisztítani az ülések varrásai mentén lévő bentragadt koszt, a lépcső sarkait, az autó réseit és más nehezen elérhető helyeket is.

  • Újratölthető és hosszú élettartamú akkumulátor - Beépített újratölthető 2000 mAh-s, nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor, akár 20 percig.
  • Mini méret és könnyű: A tiszta billentyűzetekhez, számítógépekhez, laptopokhoz, autókhoz, íróasztalokhoz, állatszőr, kutyaszőr, macskaszőr ellen, kenyérmorzsa, törmelék feltakarításához.
  • USB biztonságos gyorstöltés - Teljesen feltöltve csak 3-4 óra, gyorstöltés, nincs memóriaeffektus. USB 4.DC5V töltőport kialakítása, hogy biztosítsa a készülék biztonságát töltés közben. Többszörös védelem: rövidzárlat elleni védelem, hőmérsékletvédelem, bemeneti feszültség és bemeneti áramvédelem.
  • Kivehető és mosható vákuumszűrő: A kézi vákuumszűrő eltávolítható és mosható. Használati tippek: Ha a vákuumszűrő tele van porral vagy gyenge a szívóerő, kérjük, időben tisztítsa meg a szűrőt, hogy az eszköz megfelelően működjön.
  • A kábelek elég hosszúak ahhoz, hogy az egész autót megtisztíthasd, ha töltés közben akarná használni.

 

Adatok
Szín:
Cikkszám:
8857860067726
Tömeg:
1 kg/db