Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Trifo Lucy Kamerával Felszerelt Intelligens Robotporszívó és Felmosó

A Trifo Lucy intelligens robotporszívó és felmosó egyaránt praktikus és innovatív megoldást kínál a takarításra. A beépített kamera és érzékelők segítségével az intelligens navigációs rendszer hatékonyan kikerüli az akadályokat és tisztítja meg a padlót. Emellett a porszívó funkció mellett felmosó képessége is van, így teljes körű tisztítást biztosít, miközben Ön kényelmesen irányíthatja és figyelemmel kísérheti a takarítási folyamatot a mobilalkalmazás segítségével.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Raktáron: 73 db
Részletek

A Trifo Lucky robotporszívó egy intelligens eszköz, mely takarítás során több funkciót is ellát, nem csak a porszívózás, de a felmosás is könnyedén megy vele. 

3 az 1-ben funkció: A Trifo robotporszívó a legújabb takarítási funkcióval rendelkezik, elektronikusan vezérelhető vízszivattyúval és állítható, 3 szintű vízkibocsátással. A robotporszívó akár 2150 négyzetláb területet is képes kitakarítani egyetlen feltöltéssel, 120 percen át. A Z alakú takarítási útvonal hatékonyabb, mint a véletlenszerű útvonalakat követő robotporszívók, így teljesen tiszta házban élvezheti a szabadidejét. 

Erős szívóteljesítmény: A robotporszívó a piacon található legerősebb szívóteljesítménnyel rendelkezik. Amikor átváltasz a porszívó módra, ez az automatikus porszívó 4000 Pa erőteljes szívóteljesítményt biztosít, ami könnyen eltávolítja a port, az állatszőrt és a morzsákat a kemény padlókról, és könnyedén megbirkózik a szőnyegekkel is. 

Valós idejű videóhívás és házvédelem: A kamerával felszerelt robotporszívóval bárhol videóhívást kezdeményezhetsz, így láthatod a háziállatod helyzetét. A nappali és éjszakai kamerával és mozgásérzékelővel a Trifo robotporszívó segít védeni otthonodat, így akár be tudod állítani hogy ah nem kívánt mozgás van a lakásodban, riasztást küld közvetlenül a Trifo Home alkalmazásodra, akkor amikor távol vagy. 

Intelligens akadálykerülés AI-al: A robotporszívő két kamerával és fejlett reaktív AI akadálykerülés technológiával felismerheti ottonodban található 70 külőnböző  tárgyat. A Lucy robotporszívó kikerüli az állati ürüléket és kissebb tárgyakat is azonosít pl. kábel, más robotporszívókkal ellentétben. A ToF érzékelők segítségével a Lucy hatékonyabban tudja feltérképezni  a házat, amikor veszélyzónákkal találkozik, például a lépcsőknél. Applikáción belül pedig be tudsz állítani NO GO zónákat- olyan helyeket ahová nem szeretnéd hogy a robotporszívó be menjen .

Háziállatok számára kialakítva: A a robot porszívó keféje könnyen tisztítható igy nem kell aggódnod a háziállat szőrének eltávolítása miatt a kefétől. A robotporszívó automatikus légtisztítóval is rendelkezik, amely kellemes illattal porszívózza a padlót, valódi friss levegőt teremtve. Mindezek a tervezési elemek teszik a Lucy robotporszívót kifejezetten ideálissá háziállat tartók számára.

App és hangvezérlés: Állíts be virtuális határokat, tiltott területeket, vagy válaszd ki a takarítandó specifikus szobákat bárhol és bármikor az intuitív Trifo alkalmazásunk segítségével. Időzítheted a takarításokat, amikor senki nincsen otthon. Az Alexa segítségével hangparancsokkal is elindíthatod a takarítást. A robotporszívó és mop együttes használata könnyű az alkalmazás vagy hangvezérlés segítségével!

A csomag tartalma: 

A TRIFO-LUCY okos robotporszívót, töltő állomást, tápegységet, portartályt és víztartályt,  mosókendőt, hengerkefét, magas teljesítményű szűrőt és oldalkeféket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adatok
gtin:
6972070860836
Szín:
Cikkszám:
6972070860836
Tömeg:
1 kg/db