Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

HYAKIDS Rámpás Játékautószett Állatokkal

A rámpás játékautószett lenyűgöző kalandokat ígér a gyermekek számára. Ez a szett nem csupán autópályát, hanem bámulatos rámpákat is tartalmaz, ahol az aranyos, kis járművek végigszáguldhatnak. A készlet állatfigurákkal gazdagítva még életszerűbbé válik.Ezenkívül a rámpás játékfejleszti a gyermek finommotoros képességeit és kreativitását, miközben interaktív módon ismerkednek meg az állatokkal. Ez az összetett játék garantáltan órákig tartó szórakozást és tanulást biztosít, miközben a gyerekek egy izgalmas állati kaland részesei lehetnek.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.05.28
Részletek

18 az 1-ben állatszállító készlet: Az állatszállító készlet szállítóeszközt, vadállatfigurákat, fákat, katapultot tartalmaz, nem csak szállítóállat-játék teherautóként, hanem parkolóként és autórámpaként is használható. Ötvözetből és műanyagból készült, kiváló ár-érték arány!
 

Húzza vissza a versenyautót: Nyolc különböző stílusú visszahúzódó autót tartalmaz, húzza hátra és engedje el, az autó előre tud haladni. Használható az indítóval, sprintversenyekkel, valósághű versenyzési élményt nyújtva a gyerekeknek. Mérete 8*4*2 cm.
 

Reális vadon élő állatok: Vadon élő állatok mérete: 4*1,5*2cm-7*2*6cm. Valósághű forma és szín, tiszta bőrszerkezet, sík talajon is megállja a helyét, a baba számára könnyen megfogható. 
 

Könnyen tárolható és hordozható: A játékautó tároló kialakítása képes tárolni az összes állatfigurát, és a gyerekek más kis játékokat is elhelyezhetnek a tárolóhelyiségben. Fejlesztheti a gyerekek játékrendezési képességét és jó szokások kialakítását.
 

Csodálatos ajándék: Az állatszállító játék mérete 26*9*8 cm, lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy megértsék az állatokat, különböző jeleneteket készítsenek, és segít a gyermekek érdeklődésének és bölcsességének fejlesztésében. Alkalmas születésnapi ajándéknak, karácsonyi ajándéknak, parti ajándéknak stb.

 

Rámpás autó, a legjobb szállítóeszköz!

Szállítsd el a kisautókat a versenyre, majd az állatokat az állatkertbe!

A versenyzéshez kilövőállomással, hogy még gyorsabb legyen az autó. Húzd hátra, és már száguldhat is!

Mutasd meg, hogy te vagy a leggyorsabb, majd ünnepeld meg a győzelmet az állatkertben!

A készlet egy szállítót, 8 autót és 7 állatot tartalmaz.

 

 

Adatok
gtin:
X001EKMJ8T
google_product_category:
968182
id:
907
Cikkszám:
X001EKMJ8T
Tömeg:
1 kg/db
Hasonló termékek