Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

innoAura Minden-egyben állvány PS4 / PS4 Slim / PS4 Pro-hoz

innoAura állvány PS4 / PS4 Slim / PS4 Pro-hoz

Függőleges Állvány Hűtőventilátorral, Érintésvezérlős Panellel + Kontroller Töltőállomással + Hőmérséklet Érzékelővel az Összes PlayStation 4 Konzolhoz.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 nap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

Az innoAura minden-egyben állványa a PlayStation 4 konzolok számára egy igazi joker kártya. Legyen szó az alap PS4-ről, a Slim vagy a Pro változatról, ez az állvány tökéletesen illeszkedik mindegyikhez. Az eszköz nem csak az asztalon való helytakarékos tárolásban segít: a beépített hűtőventilátor gondoskodik arról, hogy a konzolod mindig optimális hőmérsékleten működjön, így meghosszabbítva annak élettartamát.

A modern érintésvezérlős panel egyszerű és intuitív használatot biztosít, lehetővé téve a ventilátor sebességének szabályozását és a rendszer állapotának az ellenőrzését. A két kontroller töltőállomás lehetővé teszi, hogy játék közben is töltődhessenek a kontrollerek, így mindig készen állnak a következő mérkőzésre. Ráadásul a beépített hőmérséklet érzékelő révén mindig tájékoztatást kapsz a konzolod aktuális hőmérsékletéről, biztosítva annak biztonságos működését.

Összességében az innoAura minden-egyben állványa a tökéletes tartozék minden PlayStation 4 tulajdonos számára, aki a legjobbat akarja konzoljának mind teljesítményben, mind tartósságban.

Adatok
gtin:
X001256VHB
Szín:
Cikkszám:
X001256VHB
Tömeg:
1 kg/db