Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Zoozee Z50 Robotporszívó és Felmosó 2 in 1, 3000Pa

A takarítás sosem volt még olyan könnyű, mint a Zoozee robotporszívójával. Könnyen eléri a sarkokat, hajlatokat, de akár az ágy alatti részt is.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Várhatóan nálad
2024.04.24
Részletek

Erős szívóerő:
A robotporszívó 3 fokozatú állítható szívóereje elérheti akár a 3000Pa-t is, így alkalmas szőnyeghez, fapadlóhoz, márványhoz, csempéhez és sok más egyéb felülethez.
Intelligensen azonosítja a terepet, majd másodpercek alatt növeli a szívóerőt a mélytisztításhoz, így hatékonyan válthatunk kemény padlóról szőnyegre. A kétoldalas kefe kialakítása biztosítja, hogy a házi kedvencek szőre és más szennyeződések is könnyedén bejussanak a tartályba. A Z50 tökéletes a bent élő házi kedvencek utáni takarításra.

Akár 290 perc használat és önfeltöltés:
Az 5200 mAH-s, nagy kapacitású lítium akkumulátor biztosítja a robotporszívónak az akár 290 perces tisztítási időt! Egyszerre akár 32 négyzetmétert is képes folyamatosan takarítani. Ha pedig az akkumulátor lemerülőben van, vagy a tisztítás befejeződött, automatikusan visszatér a töltőbázishoz a töltéshez.

2 az 1-ben porszívózás és felmosás:
A 350 ml-es por- és 300 ml-es víztartállyal megfelel az egyedi tisztítási igényeknek. A
padló páratartalmának megfelelően automatikusan felügyeli és szabályozza a vízszintet, de az alkalmazáson keresztül is szabályozhatjuk a vízkibocsátást. Három választható tisztítási módja van: automata, szélek és sarkok, valamint helyi tisztítás.


Akadálykerülés és leesésvédelem:
A robotporszívó 26 fejlett érzékelővel van felszerelve, amelyek bármilyen típusú akadályt azonosítanak. A magasságérzékelő funkció megakadályozza, hogy leessen a lépcsőről. Az ultravékony kialakításnak köszönhetően a ZOOZEE könnyen befér a nehezen elérhető helyekre, például a kanapé és az ágy alá.

Intelligens alkalmazás és egyszerű hangvezérlés:
A robotporszívó a távirányítóval és a Tuya Smart akalmazással is vezérelhető. Bárhol is van, a Siri/Alexa/Google asszisztens segítségével könnyedén szabályozhatja a ZOOZEE helyét és tisztítási állapotát. (Az alkalmazás csak a 2,4 GHz-es WiFi-t támogatja.)

Automatikus töltés

5200mAh akkumulátor

290 perc menetidő

 

2 az 1-ben porszívó és felmosó

600ml portartó

400ml víztartály

 

 

Választható takarítási módok:

- Bow Clean

- Edge Clean

- Area Clean

- Local Clean

- Auto Mode

- Appointment

 

Halk

 

3 választható vízmennyiség

 

Okostakarítás:

követi a megadott tervet.

 

Távolsági és hangvezérlés

 

Adatok
gtin:
X001EGB9F7-N
google_product_category:
907781
id:
874
Cikkszám:
X001EGB9F7-N