Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Zooke Praktikus Bambusz Digitális Ébresztőóra

Ez az óra mutatja az időt, hőmérsékletet, hétfőtől péntekig az aktuális napot, dátumot, memóriát, hangvezérlést, szundi funkciót, két ébresztést is beállíthatsz rajta és három fényerősségi szintet.

Digitális óra méretei: 17 x 7 x 7,5 cm

Márkanév: Zooke
Kijelző típus: Digitális
Mozgás típus: Automatikus

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 2 db
Részletek

Kétszeres felhasználás: Ez egy praktikus óra és egy elegáns dísz isegyben a szobádban.
Bambusz anyag: Prémium bambusz anyagból készült ez az óra, egyedi, kiváló stabilitással és egységes színnel rendelkezik.
Ajándéknak is tökéletes: Ez az óra egyaránt rendelkezik egy jó megjelenéssel és használhatósággal, ideális ajándék barátaidnak vagy családtagjaidnak!
Vezeték nélküli töltés: Ennek az órának az épített vezeték nélküli töltőlapja kompatibilis az összes vezeték nélkül tölthető mobiltelefonnal, így egyszerűen ráhelyezheted az eszközödet és vezeték nélkül töltheted.
Multifunkciós: Ez az óra mutatja az időt, hőmérsékletet, hétfőtől péntekig az aktuális napot, dátumot, memóriát, hangvezérlést, szundi funkciót, két ébresztést is beállíthatsz rajta és három fényerősségi szintet. Nagyon praktikus eszköz!

Specifikáció:
Típus: Bambusz digitális ébresztőóra
Anyag: Bambusz
Funkciók: Idő, hőmérséklet, hét napja, dátum, két ébresztés, memória, hangvezérlés, szundi, három fényerősségi szint, 10 W-os vezeték nélküli töltés
Elem típusa: 2 x AAA elem (nem tartozék)

Csomag tartalma:
1 x Bambusz digitális ébresztőóra
1 x Használati útmutató
1 x Adatkábel

Adatok
Cikkszám:
0785034842177
Tömeg:
1 kg/db