Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

ZDK-C8 Fundich Hordozható Turmixgép

A hordozható turmixgép hat pengével rendelkezik, amelyek hatékonyan keverik össze és aprítják a hozzávalókat. A praktikus levehető aljazattal könnyen tisztítható és könnyen szét- és összeszerelhető, ami nagy kényelmet nyújt a használóknak. Ideális választás az egészséges turmixok vagy gyümölcslevek elkészítéséhez otthon vagy akár útközben is.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 2 db
Részletek

Hordozható Keverő: A személyi turmixgép USB-vel újratölthető, és egyszeri 3-5 óra teljes feltöltéssel 15-20 csésze turmixot vagy shakeket készíthet, így igazán nagyszerű utazáshoz, kültéri vagy irodai használatra. Mindeközben könnyű kialakítású, és a Fundich egy további alsó fedelet is biztosít a turmixgép csészéhez, így a turmixot bárhová magával viheti anélkül, hogy az egész alapot magával vinné a turmixolás végén.
Minőség és Extra Biztonság: FDA tanúsítvánnyal rendelkezik. BPA mentes. A turmixgép csészeteste magas boroszilikát üvegből, a fedele pedig nem mérgező ABS-ből, valamint a pengék élelmiszer-minőségű 304-es rozsdamentes acélból készülnek. A mikrokapcsoló biztonsági berendezés csak akkor teszi lehetővé a turmixgép működtetését, ha a csészetestet jól becsavarozták a motor aljába. (A kapcsoló lámpái akkor világítanak, ha a csészetest jól fel van szerelve, ami biztosítja, hogy a turmixgép bekapcsolható legyen.)
Könnyen Használható és Tisztítható: 
1. Vágja apró darabokra a gyümölcsöket/zöldségeket. 
2. Öntse fel tejjel vagy vízzel, jégkockákat is adhat hozzá. (Kérjük, ne lépje túl a csésze űrtartalmának 80%-át) 
3. Nyomja meg a gombot 2 másodpercig, a turmixgép működésbe lép, és 30 másodperc után automatikusan leáll. A turmixgép könnyen tisztítható részekre bontható, közben megtöltheti friss vízzel a turmixgépet és egy kattintással elindíthatja a mosást. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ne merítse vízbe a motor alapot.
Erős 6 Pengével Ellátott: 3D-ben tervezett 6 penge a kiváló keverés érdekében, hogy ne maradjanak gyümölcsdarabok és jég. A 6 erős, nagy sebességű pengékkel 30 másodpercen belül élvezheti a smoothie-t és a shake-et. A pengék kiváló minőségű 304-es rozsdamentes acélból készültek, eközben 5 másodperces alapjárati automatikus leállás védelemmel rendelkezik, és a hordozható turmixgép nem indítható el töltés közben. Kérjük, hűtse le a turmixgépet a következő használat előtt.
Termékjellemzők:
Motor fordulatszám: 20000-25000rpm
Mérete: 7,62 x 7,62 x 25,4 cm
Súlya: 49,9 gramm
Model: ZDK-C8
Kapacitás: 369 gramm
Teljesítmény: 100 W
Feszültség: 7,4 V
Színe: Fehér

Adatok
Szín:
Cikkszám:
921017333328
Tömeg:
1 kg/db