Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Yuusei Kültéri Füzéres LED Lámpák 15m-es

15 méteres szabályozható gömbfüzéres lámpák 25+1 (tartalék) 1W G40 PC törésbiztos izzókkal, vízálló terasz lámpák csatlakoztatható lámpafüzér háztáji veranda kávézóba, 2700K

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

[Összekapcsolható és Szabályozható], A 15 méteres hosszú, vízálló kültéri teraszvilágítás férfi és női csatlakozóval van ellátva, amelyeket egymáshoz akár 16 szálban is össze lehet kapcsolni. Ön dönti el, hogyan díszíti ki a hátsó kertet a karácsonyi dekorációval. A zsinórvilágításba épített szabályozható chipekkel rendelkezik, a fényerő szabályozásának tartománya: 25%, 50%, 75%, 100%, a piacon kapható legtöbb fényerő-szabályozóval kompatibilis. (A csomag nem tartalmaz fényerő-szabályozót)

[Energiatakarékos], A kültéri teraszvilágítás 25 átlátszó izzóval és 1 tartalék izzóval érkezik. A hagyományos 5W-os izzókkal ellentétben ezek az izzók energiatakarékos, 1W-os fogyasztású izzókat használnak, ami akár 80%-os megtakarítást eredményezhet.

[Vízálló és Törésbiztos] Kültéri bisztró világításunk időjárásálló műanyag anyagból készült, amely ellenáll az extrém hőmérsékleteknek, esőnek, szélnek és nedves éghajlatnak, tökéletes kültéri dekorációnak. Biztonságos és tartós. E12-es foglalattal és beépített tartalék biztosítékkal a könnyű cseréhez.

[Biztonságos és Tartós], Az ETL minősítéssel rendelkező kávézó világítás időjárásálló technológiával készült, amely ellenáll az extrém hőmérsékleteknek, esőnek, szélnek és nedves éghajlatnak. Biztonságos és tartós elektromos bisztró világítás, beépített tartalék biztosítékkal a könnyű cseréhez.

[Minden Alkalomra Alkalmas], Ezek a hátsó kerti dekorációk tökéletes díszítési lehetőséget kínálnak mind beltéri, mind kültéri helyszínekre. Romantikus hangulatot teremtenek Önnek és szeretteinek, lágy világítást biztosítva a kültéri partikhoz. Ezeket a teraszvilágításokat felhasználhatják erkélyek, üzletek, kertek, verandák, pergolák, pavilonok, fedélzetek, sátrak, hálószobák díszítésére és megvilágítására, és széles körben használják ilyen alkalmakkor, mint esküvők, partik, karácsonyi dekorációk és kempingezés.

Adatok
gtin:
X001C6XQ23
Cikkszám:
X001C6XQ23
Tömeg:
1 kg/db