Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Yissma Masszázspisztoly 6 Masszázsfejjel

Ez a masszázspisztoly kiváló eszköz a testrelaxációhoz és izomlazításhoz. Hat különböző cserélhető fejjel rendelkezik, amelyek segítségével testünk különböző területein alkalmazható, és eltérő masszázstechnikákat kínál. Ez a praktikus eszköz segít csökkenteni az izomfeszültséget és növelni a testi kényelmet, ideális választás sportolóknak vagy mindennapos használatra.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

6 különböző masszázsfej: 6 masszázsfej az izmok aktiválásához, a vérkeringés serkentéséhez, az izmok felépülési idejének lerövidítéséhez, a fájdalomcsillapításhoz és a tetőtől a lábujjig tartó relaxációhoz. Szisztémás kezeléshez használható kiegészítő. A cserélhető masszázsfej lehetővé teszi, hogy teste többféle szögben masszírozzon.
3 fokozatú beállítás, kiválaszthatja a megfelelőt. Bárhol és bárhol megkönnyebbülés az egész test számára - A kézzel tervezett eszközzel és négy tartozékkal bármilyen izmot, trigger pontot, hegszövetet, hátat, nyakat, lábfejet, lábszárat, csomókat, combokat, csípőt, kart elérheti. Azonnali megkönnyebbülés és lerövidíti a felépülési időt.
Újratölthető lítium akkumulátor 2500 mha kapacitással, 4-5 óra készenlét.
Olyan biztonsági eszközökkel rendelkezik, mint a túlmelegedés elleni védelem és a túlmelegedés elleni védelem, amelyek használata biztonságos.
Alkalmas edzés utáni fáradtságból való felépülésre, sportsérülések utáni felépülésre, gyógyulás közbeni fájdalomcsillapításra és gyulladásos reakciók csökkentésére.
Használat: 
Először kapcsolja be a tápegység alján található tápkapcsolót, majd nyomja meg a végállás gombot (első lefelé kapcsoló, majd a beállításhoz).


Háromsebességes nagyfrekvenciás kapcsolási beállítás (60 ütés):
Első fokozat: 1440 alkalommal.
Második fokozat: 1920 alkalommal.
Harmadik fokozat: 2560-szor.


Méret: 250 x 200 x 65 mm 
Visszajelző lámpa: sebességfokozat helyzetjelző lámpa, teljesítményjelző
Akkumulátor: újratölthető lítium akkumulátor 24 V 2500 mAh.
Élettartam: teljes feltöltés után kb. 6 óra fenntartható használat.
Tápcsatlakozó: EU csatlakozó.
Bemeneti feszültség: 100-240V, 30-53Hz
Töltésjelző: a töltésjelző pirosan világít, az akkumulátorgyűrű zöld jelzőfénye villog, a teljes teljesítmény jelzőfénye zöld, és az akkumulátorgyűrű zöld jelzőfénye nem villog.


A csomag tartalma: 1x masszázspisztoly, 6x cserélhető masszázsfej, 1x töltőkábel, 1x használati útmutató, 1x masszázspisztoly tok 


 

Adatok
gtin:
921017166621
Szín:
Cikkszám:
921017166621
Tömeg:
1 kg/db