Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

YAMTION laptoptáska USB porttal

Laptopja tárolása mellett egyéb elektronikus eszközeit is kényelmesen töltheti.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Várhatóan nálad
2024.03.05
Raktáron: 7 db
Részletek

NAGY KAPACITÁS ÉS VÍZÁLLÓSÁG - 19 x 11 x 6 hüvelyk, 35 literes. A laptop hátizsák nagy sűrűségű vízálló poliészterből készült. Három tágas rekesz és különböző független zsebek nagyon jól elrendezhetőséget nyújtanak, például egyetemi kellékeknek, utazási kiegészítőknek, könyveknek, és ruháknak is. Ezenkívül a fő rekesz párnázott laptoptartóval rendelkezik, amely megvédheti a 13 hüvelykes, 14 hüvelykes, 15 hüvelykes, 15,6 hüvelykes és 16 hüvelykes laptopját. Iskolai / mindennapi életben / üzleti életben / munkában / utazás. 

USB PORT - A beépített töltőkábellel ez az USB hátizsák kényelmesebb módot kínál a telefonjának töltésére séta közben. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a hátizsák nem táplálja magát, az USB töltőport csak a töltés egyszerű elérését teszi lehetővé. 

ERGONÓMIAI ÉS CSOMAGSZÍJ - A kényelmes légáramlású hátkialakítás vastag és puha, lélegző párnázással maximális megtámasztást biztosít a hátnak. Az állítható "S" vállpántok enyhítik a vállak terhelését. A poggyászpánt lehetővé teszi, hogy a hátizsák a poggyászra/bőröndre illeszkedjen, átcsúsztassa a poggyász függőleges fogantyúján a könnyebb szállítás érdekében. Minden ergonómikus funkció kényelmes és biztonságos mindennapi és hosszan tartó utazási használatot biztosít. 

FUNKCIONÁLIS HÁTIZSÁK - A fém cipzár könnyen és simán csúsztatható, illetve rejtett lopásgátló zseb védi meg értékeit az esetleges lopástól.

Adatok
gtin:
X0010UTYI1
google_product_category:
764515
id:
604
Cikkszám:
X0010UTYI1
Tömeg:
1 kg/db