Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Willingood Kontúrvágó Sablon (kék)

A kontúrvágó sablon egy precíz kivágást lehetővé tevő eszköz. Rugalmas anyagból készül, és különböző formájú mintákat biztosít, amelyek segítenek dekorációt, festményt vagy bármilyen projektet pontosan kivágni. Kreativitást és pontos eredményeket nyújt.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 36 db
Részletek

Termékleírás:

A kontúrsablon különleges fénypontja a szorítókar. Biztosítja a szkenner rögzítését - így az érzékelők már nem tudnak mozogni és könnyen áthelyezhetők. A precíz vágások 0,1 cm-es pontossággal jelölhetők.
Bármilyen formához alkalmas, a mérőműszer kellőképpen megszorítja magát, hogy a láncszemek tökéletesen a helyükön maradjanak, ami megkönnyíti a trükkös formák/szögek vágását.
Csak három lépés a befejezéshez: Először igazítja a mérőeszköz szélét a referencia élhez, akkor meghatározza a referencia pontos kontúrját. A mérőeszköz kontúrja mentén vágja le az anyagot.
Nagy szilárdságú ABS műanyagból készült. Tartós és kényelmes kidolgozás.
A kontúrmérő tökéletesen alkalmas szabálytalan profilokhoz, csempékhez, laminátumokhoz, fához, kerámiához, kulcsokhoz, szőnyegekhez, tekercselő magokhoz, kerek keretekhez és számos cikkhez.

Méret: 52,5x 9,5 cm

 

Adatok
gtin:
00355197825
Szín:
Cikkszám:
00355197825
Tömeg:
1 kg/db