Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Wanjiaone Multifunkcionális Asztali LED Lámpa

Ez a multifunkciós 7 az 1-ben asztali lámpa egy rendkívül praktikus és sokoldalú megoldás. A beépített LED világítás kiváló fényt biztosít olvasáshoz és munkához. Emellett tartalmaz egy zseblámpát, órát, naptárat és írószertartót is, így mindent egy helyen tarthat. A cserélhető talp lehetővé teszi a rugalmas elhelyezést, és a beépített USB töltőport segít különböző eszközök egyszerű töltésében.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

MULTIFUNKCIÓS LÁMPA: 7 az 1-ben asztali lámpa USB töltőporttal, cserélhető talppal 256 színben, zseblámpa, óra, naptár, írószertartó és LCD kijelző, mely minden igényt kielégít.
Színes fények: Érintse meg a spektrumgyűrűt 256 árnyalat beállításához, hogy változatos éjszakai hangulatot teremtsen. Ha 3 másodpercig lenyomva tartja a spektrumgyűrűt, a szín automatikusan újrahasznosítható, és most ezzel a varázslámpával színesítheti éjszakáját és életét.
3 fényerőszint: A stúdió asztali lámpa háromféle erős fényt képes előállítani. Válasszon három világítási mód közül az olvasási környezethez. Tompítható, hogy megfeleljen az ideális megvilágításnak az irodában vagy a hálószobában.
Állítható szög és stabil lámpatartó: A flexibilis lámpafej és kar 90-180°-ban állítható, ami a szükséges helyre tudja irányítani a fényt a megfelelő világítási magasság és a legegyenletesebb fény érdekében. Ha nem használja, a lámpát összehajthatja, hogy helyet takarítson meg. A LED-es asztali lámpa dőlésszögének beállításával pedig az olvasólámpa talpa stabil marad.
5V/2A USB kimeneti port: Kimenet 5V/2A USB töltőport, így más mobileszközöket is tölthet.

 

 

Adatok
gtin:
X000UYEBSB
Cikkszám:
X000UYEBSB
Tömeg:
1 kg/db