Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

W5117-1 Napelemes Kézi Lámpa

W5117-1 Vízálló napelemes lámpa munkához vagy akár ház körüli feladatokhoz.

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Várhatóan nálad
2024.07.16
Részletek

A burkolat nagy keménységű ABS anyagból készült, így erős és tartós, hosszabb élettartamú. Vízálló, könnyen kezelhető különféle kültéri helyzetekben. Kézi tervezésű zseblámpa, kényelmes és praktikus kültéri/beltéri zseblámpa.

Több fényforrású zseblámpa. 8 LED-es fénygyöngyökkel, mint fő lámpával és 1 COB oldalsó lámpával, mint segédfény. A nagy fényerejű LED-lámpa nagyobb megvilágítási tartományt és erősebb megvilágítást biztosít, elérve az ultramagas 1000 lumen fényerőt, és 300 méteres távoli megvilágítási tartományt biztosít. Az oldalsó lámpa kényelmesebb különböző megvilágítási szögekhez, praktikus kialakítás a mindennapi használat során.

Három világítási mód, egy gombbal vezérelhető. A főfény nagy fényerejű üzemmódja; a főfény alacsony fényerőssége; a fő világítás SOS üzemmódja; kiegészítő oldalsó lámpa. Különféle világítási igények kielégítése különböző helyzetekben.

Zéró energiafogyasztású napelemes zseblámpa, prémium napelemes panel nagy hatékonyságú fotoelektromos konverziós rátával, beépített, nagy kapacitású újratölthető akkumulátorral, amely hosszabb munkaidőt biztosít teljes feltöltés után. Használhatja az USB-kábelt is a töltéshez, táplálható powerbankról vagy bármilyen adapter csatlakoztatásával.

Ez a finom kialakítású zseblámpa könnyen hordozható, nagy fényerejének és hosszú üzemidejének köszönhetően garantáltan megbízható társ lesz túrázás során is. Ezt a professzionális zseblámpát kifejezetten beltéri/kültéri használatra tervezték, használható házfelújításhoz, autójavításhoz, házfelújításhoz, túrázáshoz, kempingezéshez, horgászathoz stb. Bármilyen helyzetben legyen is, ez lehet a tökéletes zseblámpa, amely minden világítási igényt kielégít.

 

Adatok
gtin:
573620-2873979
google_product_category:
169344
id:
46
Cikkszám:
573620-2873979
Tömeg:
1 kg/db