Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Vizes melegítő palack

A vizes karácsonyi melegítőpalack egy kiváló kiegészítő a hideg téli napokhoz és ünnepi időszakhoz. Ezen palack belső részén található egy speciális tartály, amit forró vízzel töltve kellemes meleget biztosít. A külső burkolat gyakran kényelmes és puha anyagból készül, amely kellemesen érinti a bőrt.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Raktáron: 156 db
Részletek

A vizes karácsonyi melegítőpalack egy varázslatos és praktikus kiegészítő a hideg téli napokhoz és különösen az ünnepi időszakhoz. Ez a melegítőpalack olyan megoldást kínál, amely melegíti és kényezteti testünket a hideg időben, miközben egyedi és karácsonyi dizájnnal örvendeztet meg minket.

A palack belső része egy speciális tartállyal rendelkezik, amit forró vízzel töltünk meg. Ezután a palackot bezárjuk, és a kívül található puha burkolat gondoskodik arról, hogy a meleg vizet biztonságosan és hosszú ideig megtartsuk. A külső burkolat mikroszálas anyag, amely kényelmes és kellemes érzetet nyújt a bőrünknek.

Ez a praktikus és hangulatfokozó kiegészítő többféle célra is alkalmazható. Használhatjuk otthon, a kanapén vagy az ágyban, hogy melegen tarthassuk magunkat télen vagy egy hideg estén. Emellett az irodában vagy autóban is jól jöhet, hogy kiküszöböljük a hideg idő kellemetlenségeit.

A vizes karácsonyi melegítőpalackok tökéletes ajándékötletet jelentenek a családtagok, barátok vagy kollégák számára karácsonykor vagy a téli ünnepek alkalmával. Ezek az egyedi és hasznos tárgyak nemcsak melegítenek, hanem ünnepi hangulatot is varázsolnak a mindennapokba.

Termékleírás: 

Anyag: Műanyag és kötőfonal

Méret: 15.5 x 26 cm 

Szín: Piros

Csomag tartalma:

1 db kötőfonalas borítás x melegvizes palack 

Adatok
Cikkszám:
X001FIUXJR
Tömeg:
1 kg/db