Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Vizes Szív Mintájú Melegítő Palack (Rózsaszín)

A Vizes palack rózsaszín szív alakú mintájú amely stílusos és vidám megjelenést kölcsönöz. Kiváló minőségű anyagból készült, ami melegen tartja a vizet hosszú ideig, ideális megoldás hideg téli estéken vagy az ágyban való pihenéshez. Praktikus és szórakoztató kiegészítő a hideg napokra, amelyet egyszerűen szeretni fogsz!

Szín: Rózsaszín

Méret: 16x27cm

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Raktáron: 93 db
Részletek

A melegvizes palackok 100%-ban természetes gumiból készülnek, ami segít fenntartani a folyadék hőmérsékletét és tovább tartja a hőt, mint a hagyományos szilikon melegvizes palackok.
A gyönyörű melegítő palack t nagyszerű ajándékötletet nyújt nők számára, különösen azoknak, akik télen rendkívül fázósak. Kínáljon puha és meleg ajándékokat gyerekeknek, felnőtteknek és szülőknek a hideg télben.
A melegvizes palack enyhítheti a hasi és menstruációs fájdalmakat, a kólikát és a derékfájást. A forró vizes palack enyhíti a fájdalmat, nyugodt légkört teremt.
A palacknyak nagy nyílásának köszönhetően töltéskor víz fröccsenhet ki. Kérjük, a kulacs csak kétharmadát töltse fel forró vízzel.
A hátoldalon cipzáras nyílás található a könnyű levétel érdekében, valamint van egy zseb, amiben a melegvizes palackba teheti a kezét, hogy melegen tartsa.
Húzza meg a kupakot, hogy ne szivárogjon víz.
Az égési sérülések elkerülése érdekében 80 Celsius-fok alatti víz befecskendezése javasolt.
Kérjük, csak a palack kétharmadát öntse fel vízzel, ne legyen túl tele.
Az égési sérülések elkerülése érdekében kerülje a hosszan tartó bőrrel való érintkezést.

Adatok
Szín:
Cikkszám:
X001FIW1OR
Tömeg:
1 kg/db