Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Victure WE1200 Kettős Sávú WiFi Hatótávnövelő és Jelerősítő

Victure WE1200 Kettős Sávú WiFi Hatótávnövelő és Jelerősítő eszköznek nincs szüksége alkalmazásra. Egyszerűen beállíthatja, csak csatlakoztassa a wifi ismétlőt a routerhez egy weboldalon keresztül. Ha WPS-kompatibilis routerrel rendelkezik, egyszerűen kiterjesztheti a vezeték nélküli lefedettséget a WPS gomb megnyomásával.

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Részletek

[Kettős sáv stabil jellel] - A kettős sávos technológia lehetővé teszi, hogy automatikusan kiválassza a jobb teljesítményt nyújtó, magas minőségű frekvenciasávokat. Akár 300 Mbps sebességet kínál a 2.4 GHz-es sávon, és akár 867 Mbps-t a 5 GHz-es sávon. Összesen 1167 Mbps használható az adatátviteli veszteségek minimalizálására.

[Magas Sebesség] - Két külső antennával felszerelve, az adatátviteli sebesség akár 1200 Mbps is lehet. Ez növeli a WiFi lefedettségi tartományát és erős, megbízható WiFi jelet biztosít, elkerülve a késéseket és a pufferelést, amikor online dolgozik, HD streaminget élvez, játékokat játszik, böngészik, közvetít és telefonál.

[Ethernet port és AP mód] - Mint bemeneti vagy kimeneti eszköz is működhet, kétsávos vezetékes csatlakozással, nem csak mint jelerősítő, hanem kiváló vezeték nélküli hozzáférési pontként is. Miközben növeli a meglévő Wi-Fi lefedettséget, az Ethernet portokon keresztül bármilyen vezetékes eszközt, mint például okostévét, multimédia lejátszót, játékkonzolt vagy PC-t csatlakoztathat a WiFi hálózathoz.

Adatok
Cikkszám:
X002Q7O0RF-N
Tömeg:
1 kg/db