Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Victure VD300 Vezetéknélküli Videó Kaputelefon

Victure VD300 vezeték nélküli videó kaputelefon mozgásérzékeléssel és rögzítéssel, akkumulátorral működő helyi tárhellyel, kétirányú hanggal és ingyenes csengőhanggal az otthoni biztonság érdekében.

Az első használat és az eszköz párosítása előtt nyomja meg az eszközön található "Reset" gombot.

Személyre szabott észlelési riasztás.
Kényelmes használathoz.
Tartsa szemmel ingatlanát.
1080P tiszta élőkép.

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Raktáron: 163 db
Részletek

Személyre szabott észlelési riasztás - Ha valaki közeledik, a mozgásérzékelő működésbe lép, és riasztást küld a telefonjára. Beállíthatja az érzékenységet, vagy megnyithatja a "csak emberek" módot, hogy az igazán fontos figyelmeztetésekre összpontosítson. Támogatja a riasztás időtartamának beállítását, hogy elkerülje a bombázási riasztások folyamatos fogadását ezen az időtartamon kívül.

Kényelmes használat - A Victure video csengő újratölthető elemeket használ (nem zavarja a vezetékeket), és az applikáció segíti a telepítést. Az applikációban megtekintheti a postást vagy kézbesítőket, és kapcsolatba léphet velük. Azt is támogatja, hogy üzenetet hagyjon és ossza meg a csengőt a családjával, még akkor is, ha Ön nincs otthon.

Tartsa szemmel Önt és tulajdonát - Az ingyenes TF-kártyával és a felhőtárhellyel (opcionális) ellenőrizheti a tárolt videót, hogy valaki kóborolt-e, betört-e, csomagokat lopott-e el, vagy nem rongált-e meg egy autót stb. Még éjszaka is egyértelműen rögzíti az eseményeket.

Világos az élő nézethez - Az 1080P Full HD kamera tisztább rálátást biztosít a kint zajló eseményekre anélkül, hogy ki kellene nyitnia az ajtót, a stabil 2,4G WiFi (nem támogatja az 5G-t) jobb a képtisztaság érdekében. Az éjszakai felvételek is jól láthatóak.

Érdemes és megfizethető - Ez a nagyszerű eszköz számos funkcióval rendelkezik, például különböző csengőhang-beállításokkal, felvételi időbeállításokkal és kétirányú hanggal.

 

Adatok
Cikkszám:
921016644444
Tömeg:
1 kg/db