Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Victure PC650 Biztonsági Kamera

A biztonsági kamera magas felbontású képet rögzít és növeli a terület megfigyelését. Éjszakai látásával sötét környezetben is tiszta felvételeket készít. Mozgás- és hangérzékelésének köszönhetően értesítést küld bármilyen aktivitásról. Távoli elérési lehetőségekkel okostelefonról vagy számítógépről is megfigyelhető. Az időjárásálló kivitelezésnek köszönhetően beltérben és kültéren egyaránt használható, növelve a biztonságérzetet.


● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Várhatóan nálad
2023.11.30
Raktáron: 41 db
Részletek

A babafigyelő kamera egy modern és megbízható eszköz, amely lehetővé teszi szülőknek, hogy gondoskodjanak kisbabájukról és kisgyermekükről.

Ez a kamera széles látószögű objektívvel rendelkezik, éjszakai látással és hangszóróval, így lehetővé teszi a szülőknek, hogy valós idejű képet és hangot kapjanak a baba szobájából, még sötétben is.

Emellett lehetőség van a kétirányú kommunikációra, így a szülők beszélhetnek a babával, illetve a beépített mozgásérzékelő segít értesíteni, ha a baba ébren van vagy mozog.

Ez a babafigyelő kamera nyugalmat és biztonságot nyújt a szülők számára, miközben megfigyelik kisbabájukat, és segít abban, hogy a gyermek mindig felügyelet alatt legyen.

Termékinformációk:

- mozgásérzékelés (riasztást küld a felhasználó okostelefonjára)

- éjellátó

- 1920x1080 felbontás

- megbízható szolgáltatás

- kétirányú hang (zajszűrés, beépített mikrofon és hangszóró)

- kétsávos Wi-Fi támogatás (2.4 GHz-es és 5 GHz-es hálózattal is működik)

Adatok
gtin:
X0017848YB-N
google_product_category:
907781
id:
857
Cikkszám:
X0017848YB-N