Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Victure PC420 babaőrző 4 darab

Típus Digitális
Átviteli technológia 2,4 GHz
Szín Fehér
FUNKCIÓK ÉS RIASZTÁSOK  
Jelzés típus Baba felügyelet
VIDEO MEGFIGYELÉS  
Hatósugár 10 m
Támogatott kamerák száma 1

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.07.17
Raktáron: 34 db
Részletek

Ez a Victure wifi babaőr csak a 2,4 GHz-es wifit támogatja.

A Micro SD kártya nem része a csomagnak.

Használat előtt formázza meg a micro sd kártyát.

Kérjük, ne helyezze a kamerát üveg mellé, mert ez befolyásolja az infravörös LED-eket.

Csatlakoztatás közben ne húzza ki a kamerát.

Mozgás- és hangérzékelés és riasztás

A Victure otthoni kamera Smart Perceive technológiát alkalmaz. Amint mozgást/hangot észlel, az azonnali Smart App Alert értesítések gyorsan elküldésre kerülnek mobiltelefonjára. Még akkor is szemmel tarthatja házát és babáját, ha kint van, és hatékonyan megvédheti otthonát a betörésektől.

1080P FHD és éjszakai látás

Az 1080P FHD tiszta képet nyújt éjjel-nappal. Távolról vezérelheti a kamerát, és valós időben figyelheti otthonát. Az intelligens otthoni kamera automatikusan bekapcsolja az infravörös LED-eket, ha a fény elhalványul. Manuálisan is be- vagy kikapcsolhatja az éjjellátót a Victure Home alkalmazásban.

Felhő/SD tárhely

WIFI biztonsági kameránk támogatja a micro SD kártyát (nem tartozék) a folyamatos rögzítéshez és tároláshoz. Bejelentkezhet az alkalmazásba, hogy egy intelligens idővonalon keresztül azonnal meghatározza a felvételt. Az otthoni WIFI kamera felülírja a legrégebbi fájlokat, amikor a micro SD kártya megtelt. Minden felhasználó jogosult a felhőtárhely használatára.

Kétirányú hang és adatvédelem

A biztonsági intelligens WIFI kamera fejlett hang- és zajszűrő technológiát alkalmaz az akadálymentes kommunikáció érdekében. Bármikor, világosan kommunikálhat babájával, házi kedvencével vagy idősebbével. A felhasználók számára garantált a biztonságos hozzáférés az ipari szabványos titkosítással

Korlátlan számú megosztott tag

Egyszerű és gyors telepítés és stabil kapcsolat 2.4G Wi-Fi alatt (5GWi-Fi nem támogatott) mobileszközzel. Alkalmas IOS és Android rendszerekhez. Megoszthatja a kamerát családjával és barátaival a Victure Home alkalmazáson vagy az IPC360 alkalmazáson keresztül, és akkor is értesülhet a történésekről, ha távol van.

Könnyen kezelhető lépések

Gyors csatlakozás, egyszerű és gyors telepítés. Megjegyzés: CSAK 2.4G WiFi támogatás. A csatlakozás megkezdésekor először módosítsa telefonját 2,4G WiFi-re. A beltéri wifi biztonsági kamera nagyszerű ajándék lehet a családnak és a barátoknak. Victure lesz a felelős minden problémáért, amellyel találkozik.

 

Adatok
gtin:
X00110JG1F-N
google_product_category:
907781
id:
853
Cikkszám:
X00110JG1F-N
Tömeg:
1 kg/db