Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Vezetéknélküli Óceán Hullám Hang-és Fényvilágítás Távirányítóval

Ez az innovatív LED óceánprojektor 12 LED-es fényforrással, 8 különböző színű világítási móddal és állítható fényerővel rendelkezik. Természeti hangokat is lejátszik, például sirályokat és folyamzajokat, és lehetőséget kínál mobiltelefonokhoz vagy MP3-lejátszókhoz való csatlakozáshoz.

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Várhatóan nálad
2024.05.21
Raktáron: 79 db
Részletek

Termékjellemzők:

Ez a led óceán projektor lámpa 12 LED-es lámpával és 8 színes világítási móddal rendelkezik, állítható fényerővel. A fényes és dinamikus óceánhullám-show éjszaka lefedi a mennyezetet és a falakat, így az egész szoba elmerül az óceán hullámaiban, a dinamikus vetítés kellemes és pihentető légkört teremt a gyermekek számára, hogy játék előtt élvezhessék. feküdj le vagy pihenj a pihenőidődben.
A projektor éjszakai fénye természetes erdei rovarokat, sirályokat és hullámokat, patakmadarakat, boldog természetet és 2 altatót tartalmaz, a hangok olyan pihentetőnek és megnyugtatónak tűnnek. Mobiltelefonok, táblagépek és MP3-fájlok csatlakoztatásával lejátszhatja kedvenc zenéit, miközben élvezi a csodálatos hullámokat. A hullámokat a mennyezet felé vetítik, romantikus és kényelmes térhangulatot teremtve.
Továbbfejlesztett éjszakai fény led projektor, 1/2/4 óra egyedi automatikus kikapcsolás, segít megoldani az éjszaka közepén való ébredés és a lámpák kikapcsolásának problémáját. Az óceáni projektor nem csak a jelzőfény gombjaival működtethető, hanem a távirányítóval is vezérelheti az összes funkciót, beleértve a fényerő beállítását, az időzítőt és a forgási beállításokat.
Az óceánhullámú éjszakai fényprojektor 45-ös szögre állítható, a vetítési terület szélesebb és tisztább. Szükség szerint bármilyen falat vagy különböző irányt lefedhet gyönyörű sarki fényekkel. A beépített LED szabadon foroghat, gyönyörű óceánt vetve a mennyezetre és a falakra, romantikus hangulatot teremtve a szobában
Nagyon alkalmas belsőépítészetre, például hangulatvilágításra, éjszakai lámpákra és éjjeli lámpákra.

,

Adatok
gtin:
X0018ZKTRX
google_product_category:
169344
id:
44
Cikkszám:
X0018ZKTRX
Tömeg:
1 kg/db