Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Veeool Elektromos Lábmelegítő

Ez a szürke színű elektromos lábmelegítő azonnali kényelmet és meleget biztosít hideg napokon. Könnyű, puha anyagból készül, amely kellemesen simul a lábhoz. Beépített hőszabályozó rendszerrel rendelkezik, így személyre szabhatod a hőmérsékletet. Gyors felmelegedés és energiahatékony működés jellemzi. Kompakt és könnyen hordozható, így otthonban vagy akár munkahelyen is használható. Ideális megoldás a hideg napokon a kényelmes és meleg lábérzetért.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Részletek

Termékleírás

Lazítsd el a tested: Az elektromos lábmelegítő megvédi lábát az alacsony vérkeringéstől, az ízületi gyulladástól és a hideg padlótól. Ezenkívül ez az elektromos fűtött lábmelegítő hatékonyan enyhíti az izom- és krónikus fájdalmakat, fokozza a vérkeringést, ellazítja és felmelegíti a lábakat.
Automatikus kikapcsolás és állítható hőmérséklet: A fűtött lábmelegítő gyorsan felmelegszik.6 fűtési beállítás, valamint 4 időzítő funkcióval rendelkezik, amelyekkel a hőmérsékletet igényei szerint állíthatja be. 2 órás automatikus kikapcsolás funkció, amely megakadályozza a túlmelegedést és az égési sérüléseket, segít a termékek biztonságos használatában és energiát takarít meg.
Anyag: A lábfűtőbetét oldalai szuper puha flanelből készültek, ami rendkívül tartós és meleg. Az alsó része fűtőszálakkal van ellátva (biztonsági okokból), de a puha és vastag flanel huzat megtartja a hőt a betét belsejében, és melegen tartja lábait.
Extra nagy, 27x27x22-es fűthető papucs, elég nagy ahhoz, hogy két pár lábat helyezzen el. Megoszthatja szeretőjével. A lábmelegítő párnának 10 láb hosszú vezetéke van, amely segít bárhol kényelmesen használni.
Mosható és levehető: Az elektromos flanel lábmelegítő vezérlője levehető, ami kényelmesen tisztítható. Súlya: 0,6 kg.

Adatok
gtin:
X0018UORP3
Szín:
Cikkszám:
X0018UORP3
Tömeg:
1 kg/db