Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

VOGHERB Éjszakai Fényvetítő Projektor (Fehér)

Az éjszakai fényvetítő egy rendkívül sokoldalú eszköz, amely két módon használható, tetővel vagy tető nélkül. Képes 360°-os forgatásra és négy különböző módra állítható, lehetőséget adva a szín erősségének, a fény színének, a forgás sebességének és az időzített kikapcsolásnak személyre szabásra. Ez a fényvetítő ideális választás a hangulatos éjszakai fényeffektek létrehozásához és a környezetének egyedi dekorálásához.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 25 db
Részletek

Három az egyben vetítés: Tegye tele a szobáját köddel, holdfénnyel és tengerrel a mennyezeten, hagyja, hogy a gyerekek korán lefeküdjenek, és teremtsen pihentető légkört számukra. A gyermeklámpa 360 fokban elforgatható, így mindent egyre érdekesebbé tesz.
2 féle használati lehetőség: Fényvetítő csillagos égbolt, az egyik vetítési mód lekapcsolt fedéllel, a másik pedig az éjszakai fény üzemmód fedéllel együtt, az egyszínűtől a többszínű kombinációig, a gyors villanásig, majd fokozatos ciklusig, mellyel fantáziadús csillag-ég-hold kozmoszt vet a falakra és a mennyezetre. Használható 4 db AAA elemmel (a csomag nem tartalmazza) ill. hálózati adapterrel és USB kábellel.
8 fénymód: Különböző színkombinációk állnak rendelkezésre, piros, zöld, kék, meleg fehér, továbbá 4 lámpagyönggyel. Az "A" mód külön szabályozza a meleg fehér fényt, a "B" pedig a piros, zöld, kék fényt, a "C" móddal a 360°-os forgatást tudja bekapcsolni, a "D" móddal pedig a villanások gyorsaságát lehet beállítani.  zöld és kék villogó 8 minta, fantasztikus mozgó csillagos eget kínál
Időzítő funkció:  A "D" móddal állítható 5-995 perces időzítő, ehhez hosszan nyomja meg a gombot az időzítési idő beállításának felgyorsításához. A lámpa automatikusan kikapcsol, ha a beállított idő lejár. Az időzítő segítségével automatikusan kikapcsolható, ha a gyerekek elalszanak, ami nagyobb kényelmet nyújt.

Használati Útmutató: 
Be/Ki: egy nyomógomb a tápcsatlakozó mellett.
A mód: Nyomja meg az A gombot meleg fehér fényben. Újbóli megnyomásával lekapcsolja a lámpát.
B mód: Váltás a fény színére. (egyszínű fény vagy színes fény)
C mód: Kapcsoló a 360°-os forgáshoz. Újbóli megnyomásával a forgás leáll.
D mód: Állítsa be az időt 995 percre. Megnyomásonként 5 percet növel. 3 másodpercig tartó hosszan lenyomva felgyorsíthatja az időt.

Méret: 18,4 x 13,9 x 14,2 cm
Súly: 470 g
Anyag: ABS
Szín: Fehér

A csomag tartalma: 1x éjszakai fényvetítő, 1x USB csatlakozó, 1 x akasztó

Adatok
gtin:
X0016B7XBT
Cikkszám:
X0016B7XBT
Tömeg:
1 kg/db