Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

VICTURE PC540 Babafigyelő Kamera

A babafigyelő kamera biztosítja a szülőknek a nyugodt alvást és a biztonságos környezetet a babának. Kiváló minőségű videó- és hangfelvétel mellett éjszakai látás segítségével is figyelemmel kíséri a gyermeket. Mozgás- és hangérzékelő funkcióival értesítést küld a babával kapcsolatos eseményekről. Távoli elérés lehetővé teszi a valós idejű megfigyelést okostelefonon vagy számítógépen keresztül, bármikor, bárhol. Kétirányú kommunikáció segítségével a szülők beszélhetnek és megnyugtathatják a babát távolról. A biztonsági és kényelmi funkciók együttesen növelik a szülők bizalmát és nyugalmát.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Várhatóan nálad
2024.04.18
Részletek

A frissített wifi kamera 1080P felbontással és 2 millió pixellel rendelkezik, így a képek tisztábbak és kiváló minőségűek.

A mozgás- és hangérzékelők figyelmeztető üzenetet küldenek a telefonjára a legújabb Victure Home APP-on keresztül, amint mozgást vagy hangot észlelnek.

A széles látószög és mozgáskövetés funkció 360°-os panorámaképet biztosít a 355°-os vízszintes és 100°-os függőleges forgatási tartományával, és automatikusan követi a tárgyat a holtterek nélküli felvételekért.

A kétirányú kommunikáció lehetővé teszi a zökkenőmentes beszélgetést szeretteivel, és a távkapcsoló gomb lehetővé teszi az alkalmazás be- vagy kikapcsolását az energiafogyasztás csökkentése érdekében.

A Victure Home alkalmazás jó alkalmazásélményt nyújt az ügyfeleknek, és könnyű hozzáférést biztosít a kamera funkcióihoz.

 

Széles látószög és mozgáskövetés
Távkapcsoló gomb
Tiszta 1080P felbontás
Mozgás/hang érzékelés
Kétirányú kommunikáció

 

 

 

Adatok
gtin:
X002LVHX9X-N
google_product_category:
907781
id:
856
Szín:
Cikkszám:
X002LVHX9X-N
Tömeg:
1 kg/db
Hasonló termékek