Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

VICTURE PC750 Kültéri Biztonsági Kamera (Fehér)

A kültéri biztonsági kamera megbízható megoldás a terület megfigyelésére. Időjárásálló kialakításával ellenáll az elemeknek. Magas felbontású képe és éjszakai látása biztosítja a tiszta, éles felvételeket bármilyen környezetben. Mozgásérzékelés és riasztások funkcióval felszerelve, így azonnali értesítéseket küld mozgás esetén. A távoli hozzáférés lehetőséget biztosít a valós idejű megfigyelésre mobil eszközökön keresztül, így növeli a biztonságot és nyugalmat.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Várhatóan nálad
2024.05.28
Raktáron: 46 db
Részletek

Ez a kültéri biztonsági kamera intelligens passzív infravörös érzékelővel működik, és csökkentheti a téves riasztások számát. Valós idejű mozgásriasztásokat küld okostelefonjára. A túl gyakori riasztások elkerülése és a téves riasztások csökkentése érdekében manuálisan beállíthatja a mozgásérzékelő riasztás idejét és területét, valamint testreszabhatja a riasztás hangját.

Ez a kültéri megfigyelő kamera kétirányú, valós idejű hangtelefonnal, beépített mikrofonnal és zajcsillapító hangszóróval rendelkezik. Távolléte során láthatja a látogató ügyfelek kilétét, és tisztábban és gördülékenyebben kommunikálhat a látogatókkal.

Victure kültéri biztonsági kamera IP65 időjárásálló védelemmel és jó minőséggel a hosszútávú jó teljesítmény érdekében, ellenáll a zord hőmérsékleteknek -10°C és 50°C között. És elég erős ahhoz, hogy ellenálljon a zord időjárási viszonyoknak és a károknak, még viharban is.

Ez a kültéri biztonsági kamera adaptív infravörös LED-del is rendelkezik, hogy még sötétben is tisztán láthasson. Állandóan biztonságban tartja otthonát.

Ez a kültéri kamera 1080p felbontású (1920*1080) képekkel tisztább és színesebb képet biztosít nappal.

Ez a titkosítási technológiával rendelkező kültéri kamera támogatja az akár 64 GB-os micro SD kártyát vagy az IPC360 APP felhőszolgáltatását a videó tárolására.

 

 

7/24 élő videó

 

Kétirányú Audió

- Mikrofon és hangszóró

- Mozgásérzékelő

 

Ha esik, ha fúj, mindig élő képet ad

- Esőálló

 

- Útmutató

- Töltő

- Antenna

- Rögzítő tálca

- Felszerelés

- Csavarok

- Vízálló ragasztó

 

Két felszerelési móddal

- Plafonról

- Falról

 

SD kártya tartó

Újraindító gomb

Hálózati érzékelő

Energia érzékelő

Adatok
gtin:
X0012STDRD-N
google_product_category:
907781
id:
861
Szín:
Cikkszám:
X0012STDRD-N
Tömeg:
1 kg/db
Hasonló termékek