Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

VICTURE PC530 Babafigyelő Kamera

A Victure babafigyelő tökéletes eszköz a szülők számára, hogy távolról is megfigyelhessék babájukat. A HD kamera felbontása és az éjszakai látás még gyenge fényviszonyok között is tiszta képet biztosít, és kétirányú hanggal rendelkezik az egyszerű kommunikáció érdekében.

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Részletek

A frissített wifi kamera 1080P felbontással és 2 millió pixellel rendelkezik, így a képek tisztábbak és kiváló minőségűek.

A mozgás- és hangérzékelők figyelmeztető üzenetet küldenek a telefonjára a legújabb Victure Home APP-on keresztül, amint mozgást vagy hangot észlelnek.

A széles látószög és mozgáskövetés funkció 360°-os panorámaképet biztosít a 355°-os vízszintes és 100°-os függőleges forgatási tartományával, és automatikusan követi a tárgyat a holtterek nélküli felvételekért.

A kétirányú kommunikáció lehetővé teszi a zökkenőmentes beszélgetést szeretteivel, és a távkapcsoló gomb lehetővé teszi az alkalmazás be- vagy kikapcsolását az energiafogyasztás csökkentése érdekében.

A Victure Home alkalmazás jó alkalmazásélményt nyújt az ügyfeleknek, és könnyű hozzáférést biztosít a kamera funkcióihoz.

 

Széles látószög és mozgáskövetés
Távkapcsoló gomb
Tiszta 1080P felbontás
Mozgás/hang érzékelés
Kétirányú kommunikáció

 

 

 

Adatok
gtin:
X0017SKXHR-N
Cikkszám:
X0017SKXHR-N
Tömeg:
1 kg/db