Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

VICTURE PC420 Babafigyelő Kamera 2db/csomag

A babafigyelő kamera kifinomult technológiával és biztonsági funkciókkal rendelkezik. Magas felbontású kamera biztosít tiszta képet a baba tevékenységeiről. Éjszakai látás segítségével sötétben is figyelemmel kísérhető a baba. Mozgás- és hangérzékelő funkcióval ellátva, riasztást küld, ha a baba ébred vagy nyugtalanná válik. Távoli hozzáférési lehetőséggel, okostelefonon keresztül is megfigyelhető, növelve a szülők nyugalmát és biztonságérzetét.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

 

Várhatóan nálad
2024.04.19
Részletek

Ez a videós babaőrző beépített 48 dB-es mikrofonnal és hangszóróval, valamint zajcsökkentő technológiával rendelkezik. Bármikor gond nélkül kommunikálhat babájával, házi kedvencével.

 

Amikor ez a wifis babakamera mozgást és rendellenességet észlel, azonnal értesítést küld a telefonjára, azonnali riasztási videót rögzít és tárol a felhőben vagy az SD kártyán. Gondoskodjon otthonának biztonságáról.

 

Ez a biztonsági babakamera 120°-os széles látószögű objektívvel, 1920×1080P felbontással és 8 láthatatlan infravörös LED-del lehetővé teszi, hogy mindent tisztán láthasson még sötétben is.

 

A helyi tárhely 64 GB-ig támogatja a Micro SD kártyákat. Támogatja a titkosított biztonsági felhőalapú tárolási szolgáltatást is. A felhőalapú tárolás első hónapja ingyenes. Egy hónap után további díjakat kell fizetni.

 

A Wi-Fi Baby Camera telepítése és konfigurálása nagyon egyszerű. Könnyen felszerelhető falra, mennyezetre vagy asztalra.

 

120°-os teljes rálátás

 

Éjszakai figyelőmóddal

 

Kétirányú audió

 

Adatok
gtin:
X002H74GKP-N
google_product_category:
907781
id:
851
Cikkszám:
X002H74GKP-N
Tömeg:
1 kg/db
Hasonló termékek