Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

VAAGHANM Zselégolyó Kilövő Játékpisztoly

A Gel Ball Blaster Orbeez pisztoly ideális választás lehet fiúknak és lányoknak egyaránt, akik legalább 12 évesek. Ezek a termékek kiválóak szabadtéri csapatjátékokhoz, és remek választás, hogy még élvezetesebbé tegyék a játékot.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 258 db
Részletek

Élvezze a hosszú élettartamot és a kényelmes használatot az újratölthető akkumulátorral. A Gel Ball Blaster rendelkezik egy fejlett áramkörrel, amely megakadályozza a rövidzárlatokat és biztosítja az akkumulátor stabil teljesítményét. Mindössze 3-4 óra töltési idő után akár 1500 és 2000 lövést is leadhat. Az akkumulátort a mellékelt kábellel lehet tölteni, így könnyen és kényelmesen biztosíthatja a fegyver működését.

Automatikus: Tapasztalja meg a gélgolyó fegyver féktelen erejét, amely könnyedén eltalálja a célokat akár 20 méteres távolságból is. A tölcsérben lévő 600-as, a raktárban pedig 800-as kapacitással percenként akár 600 golyós támadást indíthat. A gélgolyós szórófej által kibocsátott lövedékek maximális kinetikus energiája 0,358 J, így garantáltan hatékony és nagy teljesítményű lövéseket ad.

Ez a zselés golyószóró tökéletes kiegészítője az izgalmas szabadtéri csatáknak, legyen az a kertben, az erdőben vagy a dombon. Legyen szó bármilyen kültéri játékpartiról, ez a fegyver garantáltan élménydússá teszi a következő bulit!

Az ideális ajándékot keresed? A gélgolyós szórókészlet a tökéletes választás. Legyen szó születésnapról vagy karácsonyról, ez a készlet garantáltan örömet fog szerezni. Emellett, ha bármilyen probléma merülne fel a következő egy év során, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Biztosítjuk a cserét.

 

Adatok
Cikkszám:
X001NKTEIX
Tömeg:
1 kg/db