Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Uvistare 5L-es Ultrahangos LED-Kijelzős Párásító Aromadobozzal, Időzítővel és Forgatható Fúvókával

Ez a 5 literes ultrahangos párásító LED kijelzővel rendelkezik, és 360°-ban forgatható fúvókákkal, amelyek lehetővé teszik a levegő páratartalmának könnyű és egyenletes elosztását a helyiségben. Az aromadoboznak köszönhetően illóolajok vagy illatok hozzáadásával kellemes és relaxáló légkört teremthetsz a környezetedben. Ez a párásító ideális választás a jobb levegőminőség és a kellemes illatok eléréséhez otthonodban vagy irodádban.
A párásító UK csatlakoztatós de EU adaptert adunk hozzá.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 34 db
Részletek

5L Nagy kapacitás és hosszú működési idő: Az 5L-es kapacitás 20-40 órás folyamatos használatot tesz lehetővé, szupermagas ködteljesítmény mellett akár 240ml/h-ig és 91cm-es magasságig, gyorsan és hatékonyan oszlatja el a páratartalmat a környezetben. hozzon létre egy kényelmes környezetet állandó páratartalommal, amely megfelel Önnek.
Megjegyzés: Ne öntsön vizet közvetlenül az alapba! 

Intelligens alvás üzemmód és 3 páraszint: A hideg köd párásító beépített páratartalom érzékelőt használ a kényelmes páratartalom automatikus fenntartása érdekében (40%-60%), és kikapcsolja a kijelző összes világítását alvó módban a mély alvás érdekében. Könnyen választhat a 3 ködszint közül, hogy kényelmes környezetet teremtsen, és átmenetileg enyhítse a köhögést és a torlódást, a torokszárazságot és az allergiákat.

Aromaterápiás Funkció: Adjon illóolajokat az aromatartályba, majd használja a köd funkciót, hogy tiszta és friss aromát adjon otthonának. Jógastúdiókba, edzőtermekbe, nappalikba, hálószobákba és óvodákba alkalmas. MEGJEGYZÉS: Ne töltsön illóolajokat a víztartályba, mert ez szivárgást okozhat, és megakadályozza a gép megfelelő működését.Hatékony párásítás: 360°-ban forgó fúvókával, dupla permetező fúvókával, körkörös párásítással, jobb párásító hatással. A víztartály levehető, a teteje vízkialakítást ad, kikapcsolás nélkül is tölthet vizet. Könnyebb vizet adni és tisztítani. Időbeállítás 1 és 12 óra között. A párásító automatikusan kikapcsol, amikor lejár az idő, ami nagymértékben energiát takarít meg.

Csendes és fejlett ultrahangos technológia: A spirál légcsatorna technológia a zajszintet szinte csendes, 28 dB-re csökkenti alacsony ködszint mellett, és a jelátalakító finom ködrészecskéket (<8 µm) termel, amelyeket az ultrafinomságnál szinte észre sem vesz. párásítja a helyiséget anélkül, hogy a padlót vagy a bútorokat átnedvesítené.

Méret: 30 x 22,6 x 19,2 cm

Súly: 1,67 kg

Szín: Kék

Adatok
gtin:
X0019DD2UZ
Cikkszám:
X0019DD2UZ
Tömeg:
1 kg/db