Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

USB-B Nyomtatókábel 3m

3 méteres USB 2.0 nyomtatókábel, nagy sebességű USB 2.0

USB-nyomtató/fénymásoló/lapolvasó kábel ; HP, Epson, Canon, Dell, Brother, Samsung, DAC és egyéb eszközökhöz.

Márka

HIGH QUALITY

Csatlakozó típusa

B típusú USB

Kábel típusa

USB B

Kompatibilis eszközök

Laptop

speciális funkció

Gyors nyomtatás

 

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Raktáron: 184 db
Részletek

Erről a termékről

  • 【Nagy sebességű nyomtatás】 USB 2.0 nyomtatókábel, támogatja az átviteli sebességet akár 480 Mbps-ig, visszafelé kompatibilis a teljes sebességű USB 1.1-vel és az alacsony sebességű USB 1.0-val.
  • 【Interferenciaárnyékolás】 A nyomtatókábel stabilitásának növelése érdekében használja az alumíniumfólia árnyékoló réteget + a fém fonott hálós pajzsot, amely hatékonyan csökkenti a jelveszteséget az átvitel során és megvalósítja a tiszta nyomtatást.
  • 【3M USB nyomtatókábel】 Interferenciagátló mágneses gyűrűvel van felszerelve, hatékonyan megakadályozza az akadásokat az átvitel során, biztosítja az átviteli jel stabilitását, 3 méter hosszú USB nyomtatókábelt, a nagyobb távolságú berendezések használatához.
  • 【Kiváló minőségű anyag】 Nagy tisztaságú rézhuzalt választottunk, átviteli jel stabilizálás érdekében , PVC anyagú burkolat , jó rugalmasság , hajlítási ellenállás, meghosszabbítja az élettartamot.
  • 【USB 2.0 nyomtatókábel】 a nyomtatók, szkennerek, faxok, szerverek, fényképezőgépek (például HP, Canon, Dell, Samsung és mások USB 2.0 B porttal rendelkezők) csatlakoztatásához számítógépekhez, laptopokhoz és más USB B alapú eszközökhöz csatlakoztatható.

 

Adatok
gtin:
X000PRIN3M
Cikkszám:
X000PRIN3M
Tömeg:
1 kg/db