Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

U'Artlines Gyermek Szőnyeg 70x160 cm

U'Artlines 70 x 160 cm-es gyermekszőnyeg, ultrapuha oktatószőnyegek gyerekeknek, csúszásmentes játékszőnyegek, téglalap alakú gyerekszőnyegek hálószobába, játszószobába (bézs)

Márka

U'Artlines

Méret

70 x 160 cm

Anyag

Pamut

Szövés típusa

Rojtos

Tárgy súlya

1,81 kilogramm

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

Erről az elemről

  • Gyermekszőnyeg mérete: 70 x 160 cm. Elég nagy, Ön és gyermekei biztosak lehetnek abban, hogy élvezni fogják a szülő-gyerek időt.
  • Baba mászószőnyeg anyaga: 100% prémium pamutból és egészséges luxus plüssből. A szőnyeg alsó része csúszásmentes pamutból készült. Bőrbarát érzés, rendkívül puha minden gyermeknek és babának.
  • Hop and Count játékszőnyeg: A Hopscotch Game Blanket nagyszerű funkcióival gyermekei és barátai közötti együttműködés javítható, és a gyerekek otthon is extra szórakozást találhatnak.
  • Játszószőnyeg babáknak. Széles körben használt: Ez a puha szőnyeg csak beltéri használatra alkalmas. Jó választás játszószőnyegnek, szőnyegnek, babamászószőnyegnek stb. Használható hálószobákban, játszószobákban, folyosókban, nappalikban, gyerekszobákban.
  • Játékidős szőnyegünk össze van hajtva a szállításhoz. Ha gyűrött a terméke, megnedvesítheti a hátulját, és erősen az ellenkező irányba (plüss kifelé) tekerheti a szőnyeget. Hagyja két napig. Ezután a ráncok eltűnnek.

 

Adatok
gtin:
X001HG778H
Cikkszám:
X001HG778H
Tömeg:
1 kg/db