Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Bshop Tudományos Számológép

Ez a professzionális tudományos számológép kiválóan alkalmas mindenféle matematikai és tudományos számításra. A 10+2 számjegyű szélesvásznú Hd kijelző precíz és részletes eredmények megjelenítését teszi lehetővé, míg az 240 tudományos funkció segít összetett problémák megoldásában. Ideális eszköz mind az iskolai, mind a tudományos kutatásokhoz.


● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Várhatóan nálad
2023.11.30
Raktáron: 28 db
Részletek

A professzionális tudományos számológép a matematika és tudomány eszköztárában nyújt hatékony segítséget. Az 240 tudományos funkcióval felszerelt, és egy 10+2 számjegyű szélesvásznú Hd kijelzővel rendelkezik, amely precíz és részletes eredmények megjelenítését teszi lehetővé. Ez a készülék ideális eszköz minden tudományos vagy műszaki számítás, valamint matematikai probléma megoldásához, és garantáltan segít a pontos és hatékony munkavégzésben. Legyen szó iskolai feladatokról vagy összetett tudományos kutatásokról, ez a számológép kiváló választás a precíz számításokhoz és analízisekhez.

2 soros kijelzője egyszerre mutatja a bevitelt és a számított eredményt.

Keménytáblás védővel, megakadályozza a karcolásokat.


Megfelel az ergonómiai kialakításnak, és kényelmes fogást biztosít.

Termékleírás:

Márka: Mr.Pen

Szín: Fekete

Számológép Típusa: Tudományos

Energia Forrás: Elem

Elemek száma: 1 LR44 elem

Sat-Data Szerkesztő

Megjegyzés : Az elektromos csatlakozóval ellátott termékeket az Egyesült Államokban való használatra tervezték. A csatlakozóaljzatok és a feszültség nemzetközi szinten különbözik, és ehhez a termékhez adapterre vagy átalakítóra lehet szükség a rendeltetési helyén való használathoz. Kérjük, vásárlás előtt ellenőrizze a kompatibilitást.


Adatok
gtin:
EM0964
google_product_category:
907781
id:
833
Cikkszám:
EM0964