Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Tsumbay Autós Hátsó Ülésrendező, Táblagép Tartóval Fekete 1db

PU bőrből készült Tsumbay autós ülésrendező, tökéletes vízálló tulajdonsággal és jó tartóssággal rendelkezik. Autóját rendkívül luxussá teszi! Emellett megvédi az autóülés hátulját a por, súrlódás és koszolódás ellen. Erős, összecsukható tálca, több tárolózseb, nagy stabilitás és könnyű telepítés. 

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 1 db
Részletek

Prémium PU bőr: A Tsumbay autós ülésrendező magas minőségű PU bőrből készült, tökéletes vízálló tulajdonsággal és jó tartóssággal rendelkezik. Autóját rendkívül luxussá teszi! Emellett megvédi az autóülés hátulját a por, súrlódás és koszolódás ellen.

Erős, összecsukható tálca: Az összecsukható étkezőasztalt lehajthatja étkezőasztalként és munkaasztalként is használhatja a táblagépének tartásához. Figyelem: Kemény deszkéből készült, akár 2,5 kg súlyig bírja el. Ez a fantasztikus autószervező kényelmes és rendezett autóutat biztosít Önnek és családjának.

Több tárolózseb: Ez az autós ülésrendező tökéletesen kialakított, hogy rendszerezze a dolgait, és tiszta és tágas utasteret teremtsen az autóban. Tartalmaz 2 zsebet üvegek tárolásához, 2 zsebet telefonokhoz vagy power bankokhoz, 2 zsebet a táblagépéhez, 3 rekeszt magazinok, snackek stb. tárolásához.

Nagy stabilitás és könnyű telepítés: Az állítható csat, szilvabukók, alumínium horog és erős pántok biztosítják az autó hátsó ülésrendező nagy stabilitását. A telepítés egyszerű, kevesebb mint 5 perc alatt elkészül. És nagyon könnyű tisztán tartani, csak egy tisztítókendő kell hozzá.

Adatok
gtin:
X00130EIRZ
Cikkszám:
X00130EIRZ
Tömeg:
1 kg/db