Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Többcélú Gördülő Tárolókocsi 40x21x45cm (Fekete)

Mosogató alatti rendszerező és tároló, 2 szintes kihúzható szekrényrendező kerekekkel,többfunkciós, gördülő tárolókocsi a fürdőszobába, konyhába, mosókonyhába.

Szín: Fekete

Méret: 40 x 21.5 x 45 cm

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

Termékjellemzők:
Több felhasználású: A piacon lévő többi terméktől eltérően ez a fürdőszobai rendszerező nem csak egy 2 szintes mosdó alatti fiók. Természetesen elhelyezheti a fürdőszobában vagy a konyhában mosogató alatti polcként, vagy a munkalapra helyezheti. Ez egy kis gurulós tárolókocsi; dobozok, gabonák, fűszeres palackok, törölközők, samponok és egyéb háztartási cikkek számára. 
További kiegészítők, kényelmesebb: A tárolókocsit 4 kerékkel rugalmasabban húzhatja és tolhatja, 2 zárral nem könnyű elcsúszni; A visszahúzható cső hosszát beállíthatja a túl magas tárgyak tárolására, mindegyik visszahúzható cső hozzáadható; A csúszó fiók egyszerűbbé teszi a tárgyak felvételét és elhelyezését; A csészék és horgok lógása több tárhelyet biztosít Önnek; A határoló fakkok segítenek a hely elosztásban, hogy rendezettebben tudja tárgyait tárolni; Többet mozgathat a kocsi könnyen kapaszkodókkal.
Szilárd és könnyen tisztítható: A kosarak és csövek kiváló minőségű műanyagból és kemény szénacélból készültek, tartósak és nem rozsdásodnak könnyen. Minden egyes rétegrendező legfeljebb 13,6 kg-ot bír, ideális fürdőszobai tárolórendszerként és konyhai használatra. Kabinetszervező.
Könnyen összeszerelhető: Ez a rendszerező szerszám nélkül is összeállítható. Először szerelje össze az alapot, csúsztassa be az alsó fiókokat az alapba, helyezzen be 4 csövet a felső lap megfelelő furatába, csatlakoztassa a felső kosarat és nyomja le, majd szükség szerint telepítheti a tartozékokat.

Csomag tartalma: 2 normál kosár, 4 szabványos cső, 4 kerék, 2 kapaszkodó, 4 kampó (1 típus), 2 akasztópohár.

 

Adatok
Cikkszám:
X001JIN70P
Tömeg:
1 kg/db