Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Tesmart 4K 16 Portos HDMI Matrix KVM Kapcsoló

Az 8x8 portos HDMI mátrix KVM kapcsoló egy kiváló eszköz, amely lehetővé teszi akár nyolc HDMI forrás egyszerre való irányítását és megjelenítését. Ezen kívül rendelkezik egy távirányítóval, amely egyszerűvé teszi az eszköz kezelését, így könnyedén váltogathatunk a különböző források között. Emellett 4 különböző mód is elérhető rajta, így testre szabhatjuk a kapcsoló működését az aktuális igényeink szerint.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 5 db
Részletek

8 x 8 kimenetes HDMI mátrix:  Lehetővé teszi, hogy 8 HDMI-forráseszköz egyidejűleg 8 HDMI-kijelzőhöz csatlakozzon. Használhatja HDMI-elosztóként és HDMI-kapcsolóként is, mivel mindegyik kijelző ugyanazt a bemenetet oszthatja meg. Az előlapon egy LCD képernyő található, amely a valós idejű kapcsolat állapotát mutatja.

4K kép és az audioformátumok széles skálája: Támogatja a kiváló videóminőséget akár 3840x2160 30Hz-ig (beleértve az 1080p 3D videót is). HDCP-kompatibilis. Ez a 4k-s mátrix támogatja a PCM, a Dolby AC3 és a DSD audioformátumokat. A tökéletes az osztálytermek, előadótermek, áruházak, kereskedelmi és lakossági AV-rendszerekhez.

Intelligens EDID-kezelés: Az EDID-kezeléssel a HDMI-forráslejátszó a lehető legjobb felbontást adja le, hogy biztosítsa az összes HDMI-kijelző kompatibilitását.

4 vezérlési mód : Támogatja a rendszerkezelés több vezérlési módszerét, beleértve az előlapi gombokat, az infravörös távirányítót, az RS-232 vezérlést és a LAN parancsokat. (A sípolás kikapcsolható TCP/IP-parancsok küldésével).

Előre beállított funkció:  A szokásosan használt csatlakozási állapotot 1-4 között tarthatja, majd igény szerint gyorsan előhívhatja. (Részletekért tekintse meg a kézikönyvet).
Kikapcsolási memória funkció: A következő bekapcsoláskor automatikusan visszaállíthatja az előző mátrix állapotot.

Ez a 8x8 HDMI-mátrix nagyban megkönnyíti az audio- és videoeszközök kezelését. Ha 8 4K Ultra HD forrással és megjelenítőeszközzel rendelkezik, mint például játékkonzolok, streaming boxok, kivetítők és monitorok, HDMI-mátrixunk segítségével tetszés szerint összeállíthatja eszközeit. Kiválaszthatja, hogy melyik kimeneti eszköz melyik beviteli eszközt jelenítse meg, és egy bemeneti eszközt egyszerre több kimeneti eszközön is megjeleníthet, így kiküszöbölhető a kábelek kihúzása és az eszközök váltása, és jelentősen leegyszerűsödik az eszközkezelés.

A 4k HDMI mátrix 3840*2160 30Hz-ig támogatja a maximális felbontást.
Mindegyik HDMI-kimenet megoszthatja ugyanazt a bemenetet, vagy választhat önálló bemenetet.
Támogatja a PCM, Dolby AC3, DTS5.1, DTS7.1 és DSD audio formátumokat.
Intelligens EDID-kezelés, amely kompatibilis a legtöbb megjelenítő eszközzel.
Könnyen megtekinthető valós idejű bemenetek és kimenetek állapota az LCD kijelzőn.
Támogatja a DVI-D egylinkes forrásokat és kijelzőket HDMI-DVI adapterek használatával.
HDCP1.4 kompatibilis. A nagy sávszélességű digitális tartalomvédelmi technológia nagy felbontású jeleket biztosít a HDMI-átvitelhez.

Használati útmutató:
Módosítsa az útválasztás állapotát
1. Kapcsoló bemeneti és kimeneti portja
1, Egyenként kapcsoló
Nyomja meg az A-H gombot a kimeneti port kiválasztásához, az alábbiakhoz hasonló karakterláncokat fog látni:

Adja meg a bemeneti port számát:
?? --> B kimenet

Ezután nyomja meg az 1-8 gombokat a bemeneti forrás kiválasztásához. Például nyomja meg a "B", majd az "5" gombot, ekkor a B kimenet csatlakozik az 5-ös bemeneti forráshoz.

2, Egy bemeneti forrás az összes kimenethez:
Nyomja meg a 'FUN' gombot, amíg az alábbi karaktereket nem látja az LCD-kijelzőn:

Adja meg a bemeneti port számát:
?? ---> ÖSSZES kimenet

Ezután nyomja meg az 1-8 gombokat a bemeneti forrás kiválasztásához, például nyomja meg a "2" gombot, ekkor az összes kimenet a 2-es bemeneti forráshoz csatlakozik.

3, tükrözött kapcsolat:
Nyomja meg a 'FUN' gombot, amíg az alábbi karaktereket nem látja az LCD-kijelzőn:

Tükör csatlakozás?
1-->A, 2--> B, 3-->C ....8-->H

Ezután nyomja meg a 'LOCK' gombot, ekkor a mátrix ilyen 1-->A, 2-->B...8-->H kapcsolatra vált.

2. Az aktuális kapcsolat mentése felhasználói előre beállított kapcsolatként a megfelelő memóriaterületen tárolódik. Például nyomja meg a 'SAVE' gombot, majd a '2' gombot, az aktuális kapcsolat a 2-es számú memóriaterületen tárolódik.

3. Állítsa vissza a felhasználói előre beállított kapcsolatot
Nyomja meg a 'RETURN' gombot, és az alábbi sztringek jelennek meg az LCD kijelzőn:

Kapcsolat visszaállítása innen:
Nem: ??

Ezután nyomja meg a számjegygombot (1-8), és a megfelelő számú memóriaterületen tárolt kapcsolat helyreáll. Például '2' előre beállított kapcsolat visszaáll.

4. A panel gombjainak lezárása/feloldása
Ha az LCD az alapértelmezett főmenüt jeleníti meg, a „LOCK” gomb megnyomásával zárolhatja vagy feloldhatja a panel gombjait, ellenkező esetben a „LOCK” gomb megnyomásával az alapértelmezett főmenü jelenik meg. Ha a panel gombjai le vannak zárva, nyomja meg bármelyik panelt, kivéve a „LOCK” gombot. A kijelzőn megjelenik a „Billentyűzet zárva” figyelmeztető üzenet, a „LOCK” gomb ismételt megnyomásával feloldhatja a gombok zárolását.

Jellemzők:
1. HDMI-kábel maximális hossza: 4K 30 Hz , a bemeneti HDMI-kábel hossza MAX 196,85 hüvelyk (5 méter), a kimeneti HDMI-kábel hossza MAX 393,7 hüvelyk (10 méter); 1080P 60 Hz, a bemeneti HDMI-kábel hossza MAX 393,7 hüvelyk (10 méter), a kimeneti HDMI-kábel hossza MAX 787,4 hüvelyk (20 méter).
2. A TCP / IP protokollról: Letöltheti a te-smart webhelyről, vagy e-mailben rendelheti meg. 
3. Kompatibilitás Win 7-tel: A Win 7 illesztőprogram lassú betöltése miatt kérjük, várjon türelmesen, amikor először csatlakozik a Win 7-hez, amíg az USB-illesztőprogram betöltődik.
4. A távirányító akkumulátorairól: Néhány expressz cég biztonsági kérésére a távirányító alapértelmezés szerint nem rendelkezik elemekkel. Használat előtt helyezze be a CR2025 elemeket.
5. A berregőről: A hangjelzés kikapcsolható a vezérlőszoftverrel.
6. Anyaga: fém
7. Termék méretei: 440 (H) x 150 (Sz) x 45 (Ma) mm
8. A termék súlya: 2 kg
9. Tápellátás: DC 12V 2A

A csomag tartalma: 1x 16 portos HDMI matrix, 1x távirányító, 1x DC12V adapter, 1x használati útmutató, 2 x rögzítő csavar
Figyelem: A csomag angol nyelvű használati útmutatót tartalmaz, továbbá minimális eltérések lehetnek a kép és a termék között.

 

Adatok
gtin:
X0012P3PK7
Szín:
Cikkszám:
X0012P3PK7
Tömeg:
1 kg/db