Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Természetes Színű, Újrahasznosított Papírtáska (32 db)

Természetes színű, újrahasznosított papírtáska (32 db)

Szín: Természetes

Méret: 21 cm x 11 cm x 22 cm

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 2 db
Részletek

100%-ban újrahasznosított papírzacskók

Környezettudatos papírtáskák, a BagDream által készített nátronpapír zsákok újrahasználhatóak. Ezek a tasakok nem hagynak kellemetlen szagot, és sokkal elegánsabb megjelenést nyújtanak, mint a műanyag ajándékozási alternatívák. A barna ajándéktáskák újrahasznosított papírból készülnek. FSC MEGFELELŐ.

Elsőosztályú nátronpapír zsákok, amelyek akár 9 LBS súlyt is képesek tartani. A 120 grammos négyzetméterenkénti tömegű papírból készült erős ajándékzsákok megbízható csavart papírfülekkel vannak ellátva. Mint a többi papírtáska, ezek is ragasztó nélkül készülnek, és lapos, stabil aljuknak köszönhetően önállóan is állnak.

Sokoldalúan használható papírtáskák. Ez a sima barna, füles táska ideális méretű, 21 cm x 11 cm x 22 cm, tökéletes ünnepi ajándéktáskáknak, partitáskáknak, bevásárlótáskáknak, kiskereskedelmi és rendezvénytáskáknak, valamint esküvői köszöntőtáskáknak.

A táskákra rajzolhatsz, színezhetsz, így egyedivé téve őket ünnepekre. Mint kiskereskedelmi vásárlótáska, akár összetűzheted hozzá a névjegykártyádat, vagy rányomtathatod a logódat a táska külső felére.

 

Adatok
Cikkszám:
X0013WCX25
Tömeg:
1 kg/db