Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Tencoz Dinoszauruszos Autók LED világítással

Szórakoztató dinoszauruszos játékautók 3 évnél idősebb gyerekek számára.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.07.17
Raktáron: 168 db
Részletek

A Tencoz dinoszauruszos autók kb. 13 cm hosszúak, tehát nagyobbak, mint a legtöbb hasonló játék a piacon. 4 db AA elemmel működnek (a csomag része), így gyorsabbak, mint a visszahúzható kocsik. A gyerekek bárhova könnyedén magukkal vihetik.
Intelligens irányítás: helyezz be 2 db AA elemet a játékautóba, kapcsold be a gombot és automatikusan működik anélkül, hogy húzni vagy nyomni kellene, valamint automatikusan irányt változtatnak, ha akadályba ütköznek.
Az autók 3 színű LED lámpával vannak felszerelve és valósághű dinoszauruszhangokat bocsátanak ki, hogy felkeltsék a gyereke figyelmét.

A játékon egy hangvezérlő gomb található, így könnyedén kikapcsolhatod a hangot anélkül, hogy ez befolyásolná az autó vezetését. A játékautó tartós, kiváló minőségű, nem mérgező, vastag műanyagból készültek, amely ellenáll a leejtésnek és az ütésnek.
A Tencoz állatos autója nagyszerű oktatójáték, ideális ajándék lehet minden gyerek számára. Segít nekik megismerkedni különféle dinoszauruszokkal és nagyszerű szórakozást biztosítanak számukra.

3-8 év közötti gyermekek számára ajánljuk.

Adatok
gtin:
X00171Q2XN
google_product_category:
968182
id:
1002
Cikkszám:
X00171Q2XN
Tömeg:
1 kg/db