Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Teckin UL22 LED Világítás

- Márka: Teckin
- Világítótest Típusa: LED
- Világító Jellemzők: Dimmelhető, Színváltó, Energiahatékony
- Világítótest Teljesítménye: 12 W 
- Bemeneti Feszültség: 12V

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Raktáron: 4 db
Részletek

Intelligens Érintővezérlés: Érintse meg közvetlenül a lámpán lévő érintőérzékelőt a vezérléshez, tartsa lenyomva a kapcsolót a fényerő fokozatmentes állításához. A különböző fényerőszintek (0%~100%) lehetővé teszik, hogy kontroll alatt tartsa és megtalálja az összes helyzethez tökéletes fényerőt. Érintse meg újra a kapcsolót a be-/kikapcsoláshoz.

Hosszú Élettartamú és Energiahatékony: Mindegyik fény sávhoz 24 LED, több mint 50 000 órás élettartammal, ami több mint 5 évig tart. Az SMD2835 fényforrás biztosít 4000k fehér, nem villogó fényt a szem védelme és a fáradtság csökkentése érdekében. A kimeneti feszültség 12V, ami megfelel az Alacsony Feszültségű Irányelvnek (LVD). Nincsenek biztonsági aggályok, nyugodtan használja vagy érintse meg.

Széleskörű Alkalmazás: Ideális belső világításra, mint például konyha, szekrény alatti, étkező, hálószoba, mennyezet, TV háttér, veranda, lépcsőház világítás, tájkép világítás, üzleti kirakat világítás, stb. A meglehetősen hosszú vezeték (1.9m) rendkívül kényelmessé teszi a használatát, különösen, amikor a lámpa használati helyzete messze van a konnektortól.

Rögzítése Opcionális: Kétoldali ragasztószalag megoldás, amely a falra ragasztható akkor ajánlott, amikor a rögzítési felület magasabban van, helytakarékos és könnyen használható. A csomagban található csavarokkal tartósabban rögzítheti, ha fix helyen szeretné elhelyezni.

Tippek: Győződjön meg arról, hogy az AC adapter először a LED szalaghoz van csatlakoztatva, itt található a kapcsoló.

Adatok
Cikkszám:
X001C9J7VJ-N
Tömeg:
1 kg/db