Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Teckin SP22 Intelligens Aljzat

A "Teckin SP22 intelligens aljzat" egy Wi-Fi-kapcsolattal rendelkező okosdugalj, ami lehetővé teszi az eszközök távoli vezérlését az interneten keresztül. 10A áramellátást és akár 2200 W teljesítményt képes kezelni. Ez az aljzat rendelkezik energiafogyasztás-méréssel, ami segít a felhasználóknak nyomon követni a csatlakoztatott eszközök által felhasznált energiát. Kompatibilis a Smart Life alkalmazással, valamint az Amazon Alexa és a Google Assistant hangvezérlő asszisztensekkel, így lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hangutasításokkal is irányítsák az okosotthon eszközöket

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 57 db
Részletek

Termékjellemzők:

Intelligens vezérlés – A Smart Life alkalmazással bárhonnan vezérelheti otthonát táblagéppel vagy okostelefonnal. Szabályozhatja, hogy hány intelligens aljzatra van szüksége.
Hangvezérlés – A Teckin SP22 Smart Pizzas kompatibilis az Alexa és a Google Home szolgáltatással.
Teljesítményfigyelés – Az intelligens modul valós idejű jelentéseket ad az eszközei által fogyasztott energia mennyiségéről A Teckin SP22 aljzat segítségével nyomon követheti, hogy mennyi áramot fogyaszt egy adott eszköz, vagy mennyi energiát fogyaszt egy adott kamera.
Állítsa be az órákat és az időzítőket – A Smart Life alkalmazással beprogramozhatja a lámpát, amikor felgyullad, vagy otthonát kényelmesen megőrizheti a ventilátor automatikus bekapcsolásával.
Könnyen használható és telepíthető – Mindössze annyit kell tennie, hogy beállítja az intelligens csatlakozót a Wi-Fi hálózaton, és regisztrálja eszközeit a Smart Life alkalmazásban. Az intelligens aljzat támogatja a 2,4 GHz-es vezeték nélküli hálózatot. (Nem támogatja az 5 GHz-es vezeték nélküli hálózatot.) Android és IOS rendszerrel kompatibilis. Egy okostelefon segítségével több eszközt is csatlakoztathat és vezérelhet.

  • Vezérlés mobilalkalmazásból (Android / iOS) és hang az Alexa vagy a Google Assistant segítségével
  • Egyedi be-/kikapcsoló gomb az aljzathoz
  • Automatikus programozás és időzítő
  • Energiafogyasztás figyelése
  • Távirányító
  • Aljzat gyerekeknek
  • Nincs szükség külön hubra, bármilyen Wi-Fi routerrel működik (2,4 GHz)
  • 10A - 2200W

 

 

Adatok
gtin:
X000YG4XKL-N
Cikkszám:
X000YG4XKL-N
Tömeg:
1 kg/db