Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Taotigzu Ruhaakasztó és Ruhaszárító Állvány (Fehér)

Ez a ruhaakasztó és szárító állvány praktikus megoldás, kerekekkel ellátva, amelyek segítségével könnyedén mozgatható az otthonban. Az állványon található fékek lehetővé teszik a stabil rögzítést, amikor szükséges, így biztonságosan használható. Ideális választás a ruhák szellős szárításához vagy a ruhatár rendezéséhez, mivel könnyen mozgatható és könnyen rögzíthető.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

Mozog és megáll: A 360°-ban elforgatható kerekek megkönnyítik a guruló kabáttartó beltérből a szabadba való mozgatását. A kerekek fékekkel vannak felszerelve, amelyek rögzítik őket, ha stabilitásra van szükség. A kabáttartó nagyon biztonságos.
Nagy tárolóhely: A magas és alacsony függőrudak különböző hosszúságú ruhákhoz alkalmasak, így a napi takarítás szervezettebbé válik. Mindkét oldalsó sín további tárolóhelyet biztosít a vállfák, sálak és törölközők számára. A 2 alsó polcon több pár cipő is elfér, valamint nagyméretű tárgyak, például takarók, tárolódobozok stb.
Tartós szerkezet: A gördülő ruhafogas rozsdamentes vascsőből készül, amely 110 font (kb. 49,9 kg) maximális teherbírást képes elviselni, és könnyedén el tudja tartani az összes ruháját.
Könnyen felszerelhető: A kabáttartó könnyen felszerelhető, és szerelőeszközökkel van felszerelve. Kövesse az utasításokat a telepítési lépések végrehajtásához.
Modern dizájn: Az egyedi akasztórúd kialakítás nagyon alkalmas bejárathoz, nappalihoz, hálószobához, erkélyhez, otthoni irodához stb.
Anyaga: Rozsdamentes vascső
Szín: Fehér
Méret: 80 x 51 x 60 cm


 

Adatok
gtin:
X001BLR5V7
Szín:
Cikkszám:
X001BLR5V7
Tömeg:
1 kg/db