Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

TacRight Teleszkóp Telefonra

A TacRight telefonra való teleszkóp segítségével a felhasználók kiváló minőségű zoomfunkciót élvezhetnek telefonjukkal. A könnyű és hordozható kialakítás ideális választás távoli tájak megörökítéséhez vagy érdekes részletek megfigyeléséhez.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.07.17
Részletek

Széles méret és kompakt típus: A nagy nagyítású monokulár hossza mindössze 117 mm (kibontatlan), és 192 mm kibontva. Szuper kompakt, és zsebre is tehető, így könnyen hordozható. Széles látómezőjével (0,5m / 3000M) tisztább és távolabbi látómezőt biztosít, ami kiválóan alkalmas madárlesésre, vadászatra, túrázásra vagy városnézésre stb.
Prismos optikai lencse: A HD zoom monokulárok a legújabb optikai technológiával vannak felszerelve BAK-4 prizmával, kiváló fényáteresztő képességgel és fényerővel. A gyenge megvilágítású éjszakai látás segít a dolgok rossz fényviszonyok mellett történő megtekintésében, miközben lenyűgöző megtekintési élményt nyújt.
Vízálló és páradásgátló tervezés: Termékünk IPX7 vízálló termék, nitrogénnel töltött és páramentesítő bevonattal és O-gyűrűvel lezárt optikai alkatrészekkel, amelyek megakadályozzák a nedvességet, a port és a törmeléket, és minden elemet tisztán tartanak. A kompakt és robusztus test ellenáll a rossz időjárásnak, a tükör pedig nagy tisztaságú nitrogénnel van feltöltve, amely vízálló és páramentes.
Kicsi és kényelmes: A kompakt egycsöves teleszkóp kényelmes egykezes használathoz. Egycsöves teleszkópunk segítségével egyszerűen és gyorsan láthatja a távoli tájat, beállíthatja a szemmaszkot és az élességállító kereket, amíg tiszta és világos képet nem lát.
Tiszta Látómező: A kettős fókuszú kialakítás, a nagy fényáteresztő képesség érdekében a fókuszirányzó világosabb és kontrasztosabb képeket biztosít. A szemmaszk elforgatásával mélyre fókuszálhatja a képet, majd módosíthatja a fókuszbeállítást és a zoom beállítást, amíg a nézet tiszta nem lesz.
Termékleírás:
Maximális nagyítás: Több mint 100x
Modell: TacRight
Lencse: 70 mm
Elem szélessége: 3,81 cm
Lencse reflexiócsökkentő rétege: Teljesen többrétegű bevonattal
Tétel hossza: 12,70 cm
Tárgy súlya: 117 gramm
Márka: TacRight

 

 

 

 

 

 

 

 

Adatok
gtin:
EM0949
google_product_category:
907781
id:
810
Cikkszám:
EM0949
Tömeg:
1 kg/db