Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

TOPLUS Alakformáló Fitness Hullahopp Karika Gravitációs Labdával és Masszázzsal

Ez az alakformáló fitness hullahoppkarika egy kiváló eszköz a testedzéshez, amely súllyal és masszázzsal is rendelkezik. A gravitűciós labda fokozza az edzés hatékonyságát, míg a masszázsfunkció segít lazítani és ellazulni az edzés után és közben. A kör számláló és súlylabda funkciók segítenek nyomon követni az edzéseidet, és tovább fokozzák az edzés eredményességét.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

2 az 1-ben okos hullahopp karika masszázzsal: A fitneszgyűrűn masszázspontok találhatók, amelyekkel pihentető, 360 fokos térhatású masszázst kapsz edzés közben. A Toplus fitness karika puha gravitációs labdával rendelkezik. A fitnesz karika hosszát az edzési szintnek megfelelően állíthatja be.
Okos hullahopp karika kezdőknek: A hagyományos hullahoppkarikákhoz képest az intelligens hullahoppkarika soha nem esik le. Tökéletes kezdőknek, könnyen hasnálható és állítható személyre szabva. A Toplus hullahoppkarikának 16 része van, amelyek könnyen eltávolíthatók és felszerelhetők.
Tökéletes családoknak: Az edzéshez használt súlyozott hullahoppkarika 60 cm-től 107 cm-ig állítható derékmérettől függően. Családok számára tökéletes. A derékbőséget igényei szerint állíthatja be. És használhatja a fitnesz karikákat a családtagokkal.
Környezetvédelmi anyagból készült: ABS anyag nagyobb szilárdsággal és jobb fáradtságállósággal. A puha szilikon masszázskontaktussal van ellátva, így biztosított a 360 fokos térhatású masszázs. Ugyanakkor van egy időzítője, amely rögzíti az edzésidőt és a megtett forgások számát.
Jó segéd a fitneszhez: Az intelligens fitnesz karika háromszor gyorsabban égeti el a zsírt, mint a hagyományos fitneszkarikák. Egyszerűen használja a Toplus fitnesz karikát 5 percig, hogy elérje a 45-60 perces futásnak megfelelő edzéshatást.
Méret: 30,5 x 23,2 x 10,4 cm
Súly: 1,65 kg
Szín: Fehér

Adatok
gtin:
X001G13FRZ
Szín:
Cikkszám:
X001G13FRZ
Tömeg:
1 kg/db