Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Sunyok Mini Festőhenger Készlet

Ez a kézi festőhenger készlet egy igazi festőmunka segítője. Tartalmaz 10 db cserélhető hengert különböző méretekben és vastagságokban, így könnyedén váltogathatsz a festékek és felületek között. A mellékelt kesztyű védi a kezedet a festéktől, és a tartozék festőtálca pedig kényelmes munkát tesz lehetővé. Ezzel a készlettel egyszerűbb és hatékonyabb lesz bármilyen festési vagy dekorációs feladat elvégzése otthon vagy a munkahelyeden. Minőségi anyagokból készült, hosszú élettartammal és kiváló teljesítménnyel.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.04.19
Raktáron: 49 db
Részletek

Termékleírás:

Tartós és biztonságos anyag: Ezek a 4 hüvelykes/10 cm-es mini festőhenger hüvelyek kiváló minőségű szálas anyagokból készültek, jó festékelnyelő képességgel és gyönyörűen megtervezve finom és egyenletes felületet biztosítanak, és csökkentik a fröccsenést. A közepes bolyhosodás nagyon alkalmas félsima felületekre, például régebbi vakolt falakra és javítási sérülésfoltokkal rendelkező falakra.
Professzionális festőeszközök: A festőhenger hüvely könnyen felszerelhető és cserélhető, tartós és költségkímélő. Kényelmes csúszásmentes fogantyú, ergonomikus kialakítás, rugalmas forgatás és sima festés. Ideális választás professzionális és amatőr felhasználók számára, barkácsolási projektekhez használható, mint például polcok, bútorok, ajtók vagy kandalló stb.
Könnyű használat: Csak ki kell venni a festőhengert és a tálcakészletet, majd rögzíteni kell a mini hengert a markolathoz, festékbe mártva, végül egyenletesen ecsetelni egy sima vagy félsima felületre. Puha és kényelmes görgős fogantyúja egyszerűbbé teszi munkáját. Remek eszköz falak és mennyezetek festéséhez. A nylon kesztyűk megakadályozzák, hogy a festék a kezére tapadjon.
Nagyszerű festőhengerek és tálcakészlet: 13 db-os mini festőhenger készlet tartalma: 10 db 4 hüvelykes mini festőhenger hüvely, 1 db kék festéktálca, 1 db kisujj fogantyúja és egy pár fehér nylon kesztyű. Puha, kényelmes markolattal rendelkezik, és egyenletes felületet biztosít emulziós festékkel történő festéskor.
Széleskörű alkalmazás: A puha mini hengerek festéshez használhatók sima vagy durva felületeken, például falak, mennyezetek, ajtók és ablakok, fatermékek vagy radiátorok mögött. Különösen bizonyos kis sarkokban, amikor nem tudja használni a nagy hengert hüvely, használhatja a mini görgős hüvelyt, ami nagyon kényelmes az Ön számára.

Adatok
gtin:
EM0943
google_product_category:
664620
id:
503
Cikkszám:
EM0943
Tömeg:
1 kg/db