Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Sunnest Csillagos Égbolt Vetítő LED-Lámpa

A LED-es csillagos égbolt négy tekerccsel működik, és egyedülálló élményt nyújt az éjszakai égbolt szimulálásával. Kilenc különböző színkombinációval rendelkezik, így mindig változatos és varázslatos éjszakai hangulatot teremt. A holdfény, csillagpóni és óceán effektekkel együtt alkotja az univerzumot, amelyben elmerülhetünk.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 80 db
Részletek

Többfunkciós: Éjszakai fényvetítőként négy vetítési móddal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a különböző fényforrások falra vagy mennyezetre történő kivetítését. Ha eltávolítja a belső fóliákat és lecsukja a felső fedelet, az egyben egy kis éjszakai lámpa is. 
4 LED izzó és 8 különböző szín: Ez a csillagos égbolt éjszakai lámpa 9 színkombinációt tartalmaz: meleg fehér, kék, zöld, piros, lila, türkiz, sárga, világos lila, világos kék. A csillagos égbolt fényű projector továbbá 4 LED-tekercset tartalmaz: világűr, óceán, holdfény és csillagpóni változatokban, hogy mindig más csillagos éjszakát éljen át. A projektor lámpája 360°-ban elforgatható. Először nyomja meg a "Bekapcsoló" gombot, majd válassza ki a funkciógombokat a különböző színű kijelzők megjelenítéséhez.
Tökéletes ajándék: Csillagprojektor babáknak, fiúknak és lányoknak, kisgyermekeknek és felnőtteknek a hálószobában, amely hangulatos lefekvést teremt. Szerezz boldog pillanatotokat a családodnak, és mutasd meg nekik a varázslatos csillagos eget és a csodálatos víz alatti látványt. 
Tápellátás: USB-kábellel (2 m hosszú) rendelkezik, ha csatlakoztatja a töltőhöz, a számítógéphez vagy a tápegységhez (a tápegység nem tartozék). 4 db AAA elemmel is működtethető (nem tartozék). Kérjük, vegye figyelembe, hogy az USB-kábel és az akkumulátorok nem használhatók egyszerre.
Méret: 12,2 x 12,2 x 12,2 cm
Súly: 400 g
Szín: Fehér

Adatok
gtin:
X001HW0JT5
Szín:
Cikkszám:
X001HW0JT5
Tömeg:
1 kg/db